Wittinghoff Tamás is arra kér, hogy gyűjtsük össze a kormány konzultációs levelét

0
698

„Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk és nem maradunk csendben!” – zárta gondolatmenetét Wittinghoff Tamás polgármester abban a videóban, amelyben ma délután bejelentette, hogy csatlakozik Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők kezdeményezéséhez. Nevezetesen arra kéri a budaörsieket is, hogyne dobják ki – ahogy szokták – a kormány konzultációs levelét”, hanem juttassák el a két képviselőhöz.
„Gyűjtsük össze közösen az íveket, jelezve: van véleményünk és valós párbeszédet akarunk”. A bevezetőben a polgármester úgy fogalmazott, hogy „jó drága,  milliárdos költségvetésű levelet” kapunk a kormánytól. S ahogy én sem, önök sem erre költenék az adóforintokat. (….) Napestig sorolhatnám, hol lenne égetően szükség az elpazarolt milliárdoknak. (…) Ráadásul nem konzultálni akar velünk a kormány, hanem manipulálni akar bennünket. Olyan 13 kérdéssel, amelyek álságosak és félrevezetőek.”
Aki szeretné ezt a tiltakozási formát választani, az juttassa el a kérdőíveket a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz (1401 Budapest, Pf. 152.), illetve, ha segítené a munkát azzal, hogy mások rajta keresztül juttatják el azokat, a kapcsolat@valodikonzultacio.hu címre küldhet levelet az ehhez szükséges információkért. Budaörsön személyesen leadhatók egyebek között a Polgárok Házában, Budapesti út 54., az MSZP irodájában (az udvaron a hátsó faház).

A videó ITT tekinthető meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here