Villanypásztor kutyáknak – mutatjuk az előnyöket

0
530

Ha van egy kalandvágyó kutyája, aki szeret szabadon futkározni, az elektromos kerítés nagyszerű lehetőség lehet. Ennek az eszköznek nem célja, hogy elriassza vagy büntesse a kis kedvencet, csupán azt szolgálja, hogy biztonságban tartsa attól, ha egy kicsit túl merész és bevállalós.

Valljuk be, az eb épségben tartása az udvaron anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene rá, elég jól hangzik, de vajon, hogy működnek ezek az elektromos kerítések? Megérik az előnyök a költségeket?

Milyen előnyei vannak az elektromos kerítésnek a kutya szempontjából?

Ha van kutyusa, aki hajlamos csavarogni, akkor az elektromos kerítés által nyújtott biztonsági faktor megnyugtathatja, hiszen biztonságban tartja a jószágot. Függetlenül attól, hogy az ön tudatalattiját egy baleset borzalmas képe, egy veszett vad által keltett slamasztika, vagy a szomszéd udvarába történő behatolás aggasztja, aki történetesen ki nem állhatja a blökit. A lista a végtelenségig folytatódhat, de valószínűleg így már érti a lényeget. Próbáljuk megvédeni a kutyáinkat, ha nem tudjuk minden percben óvni őket mi magunk. A kutyáknak való villanypásztor kiküszöböli vagy korlátozza a legtöbb olyan helyzetet, amikor a kutya veszélyben lehet, de ezt előre nem érzékelheti. És a veszélyhelyzeteket félretéve, azért jó, ha szabadon hagyhatja házőrzőjét, hiszen a portát is jobban védi, és nyilván magát is sokkal jobban érzi szabadon.

Nekünk vajon jó lehet?

Erre a kérdésre kizárólag ön tud válaszolni. Gondoljon a kutyája személyiségére és a jelenlegi élethelyzetére. Ha úgy gondolja, hogy mindketten profitálhatnak egy elektromos kerítésből, tegyen próbát! Ha esetleg van egy ismerőse, aki már rendelkezik villanypásztorral, kérdezze meg tapasztalatairól. Ha érdekli a vásárlás, akkor részesítsen előnyben egy olyan forgalmazót, aki a hatalmas választékából adódóan szerteágazó tapasztalatokkal és szakértelemmel rendelkezik! Vásároljon villanypásztort az Agro Electro kínálatából!

Miért pont ők?

Mert itt egy helyen megtalálja az összes alkatrészt egy komplett villanypásztorrendszer kiépítéséhez, és technikai segítséget is kap a szakavatott kivitelezéshez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here