Újra a Bajnokok Ligájában…

0
967

… az SH-ITB Budaörsi 2i SC női asztalitenisz csapata

Az első hazai mérkőzés, október 27-én a Budaörsi Sport Club Napján lesz a Városi Sportcsarnokban.

A Budaörsi Sport Club az egyetlen magyarországi egyesület, amelyik vállalva a nemzetközi kupában való indulással járó összes nehézséget, nevezett a 2018/2019-es Európai Asztalitenisz Szövetség által rendezett nemzetközi kupára. Az ETTU a korábbi években elért sikereink és a nevezett sportolók játékerejét is figyelembe véve, Európa legjobb 12 csapata közé rangsorolt minket, amire nagyon büszkék vagyunk.

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC 2003 óta képviselheti az egyesületünket, Budaörs Városát és a magyar asztaliteniszt a nemzetközi kupákban, ezt kiemelten fontosnak tartjuk. Főleg az utóbbi években, hiszen a legnyomósabb oka annak, hogy sajnálatos módon elfogytak mellőlünk a nemzetközi kupákban induló magyar csapatok, az, hogy a szükséges anyagi és egyéb feltételeket nem TAO-s sportegyesületként évről évre nehezebb előteremteni.

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC csapata kizárólag magyar játékosokkal veszi fel a küzdelmet a hazai és nemzetközi porondon egyaránt, míg ellenfeleink számos idegenlégióssal állnak majd asztalhoz.

Különösen igaz ez az október 12-én, pénteken 14:00-kor Zágrábban lejátszásra kerülő első mérkőzésünkre, hiszen ellenfelünk, a Dr. Casl csapata nem kevesebb, mint hat ázsiai éljátékossal rendelkezik, nem mellesleg ők a Bajnokok Ligája címvédői.

Csoportunkban még a francia Metz TT lesz az ellenfelünk, mely csapat pedig az ETTU kupa címvédője. Csapatunkra nehéz feladatok várnak, de Pergel Szandra, Fazekas Mária, Lovas Petra és Nagyváradi Mercédesz mindent el fognak követni a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here