Új igazgató a budaörsi Tetra Pak élén

0
2325

Kinga Sieradzon vezérigazgató mellett a budaörsi gyár igazgatói posztjára is új vezetőt nevezett ki a Tetra Pak. A Spanyolországból érkezett José Maria Vicenti Révész Zoltánt váltja a gyár élén, aki regionális feladatokat lát el az épületgazdálkodás területén.

José Maria Vicenti a madridi egyetemen szerezte ipari mérnöki diplomáját és 14 éve dolgozik a Tetra Paknál. 2012 óta aktív szerepet vállal a TPM módszertan (a Tetra Pak vállalatoknál WCM – World Class Manufacturing, azaz Világszínvonalú Gyártás) vállalati bevezetésében és menedzselésében. A dél-európai régió ellátási láncának és WCM szervezetének fejlesztéséért és vezetéséért felelt, mielőtt 2015 júliusában a spanyol Arganda del Rey-i gyár termelésvezetője lett. A budaörsi gyár vezetését pedig idén nyáron vette át Révész Zoltántól.

„Nagy megtiszteltetés és egyben kihívás, hogy az egyik leghatékonyabb európai gyárat vezethetem. Az üzem igen messze jutott már a WCM módszertan alkalmazásában, én pedig nagyon várom az elkövetkező évek izgalmas munkáját, hogy hatékonyságunk növelésével a legmagasabb szintet, a Világszínvonalú teljesítményt is elérjük. Hiszem, hogy a kiváló termelés és ellátási lánc a kulcsa az ügyfelek minél jobb kiszolgálásának” – mondta el José Maria Vicenti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here