Új helyre költözött és jelentősen bővül az L33 Medical

0
523

Családias hangulat, megnyugtató légkör és világszínvonalú GE ultrahangok

Az új helyen (a CBA melletti Kőszikla Patika felett) háromszor akkora váróval, több orvossal, több orvosi rendelővel, új szakrendelésekkel várja a betegeket dr. Vörös Anna az L33 megálmodója a kollégáival.

Már hat éve mindenki jól ismeri az L33 rendelőt a lakótelepen. Miért költöztek el?

A névadó, Lévai utca 33. szám alatti rendelőt magamnak építettem. Nem terveztem, hogy más is fog ott rendelni. De már az első héttől kezdve egyre-másra kerestek meg barátok, kollégák – többen budaörsiek – hogy van-e szabad rendelő, szeretnének ott dolgozni. Így lettünk egyre többen, és egy ideje éreztük, hogy nem tudjuk abban a minőségben fogadni pácienseinket, ahogy szeretnénk.

Az új helyen (a CBA melletti Kőszikla Patika felett) háromszor akkora váróval, több orvossal, több orvosi rendelővel, új szakrendelésekkel várjuk a hozzánk fordulókat. Továbbra sem hiányozhat a családias hangulat, a megnyugtató légkör és a világszínvonalú GE ultrahangok, és például a váróból a vízautomata, tea és Nespresso kávé. A puha szőnyegű öltözőkben itt is van intim törlőkendő, tisztasági betét és teljes alakos tükör. Vizsgálat közben kényelmesen, tévén nézheti a páciens az ultrahang képét. És sok más újdonsággal is készülünk.

Az elmúlt hat év tapasztalatait és szívünket-lelkünket tettük bele az új rendelő tervezésébe, kivitelezésébe.

Tehát arra törekednek, hogy más legyen, mint a legtöbb rendelő.

Igen. Kicsit más irányból közelítjük meg a gyógyítást. Nálunk tényleg a beteg az első, illetve az asszisztensek a rendelő „háziasszonyai”. Valamint kompromisszumok és megalkuvás nélkül választjuk ki az orvosokat. Olyan tulajdondágokkal, amiket én is elvárok a nőgyógyászomtól. Olyanokat, akikhez bátran küldöm a barátnőmet vérzészavarral, a tesómat terhesgondozásra vagy az anyukámat változókori panaszokkal. Olyanokat, akik nem futószalagon kezelik a pácienseket, hanem mindent megtesznek, hogy oldják az orvosi vizsgálat okozta feszültséget és részletesen elmagyarázzák a tudnivalókat. Sose kérnek fölösleges vizsgálatot a nagyobb profit érdekében. Továbbá, akik az orvosi vizitet követően sem engedik el a pácienseink kezét, a leleteikről érthető tájékoztatást adnak, és ha kérdezni szeretnének, bármikor elérhetőek vagyunk.

Eddig a szülészet-nőgyógyászat volt a fő szakterület. Az új helyen változott?

A szülészet-nőgyógyászat mellett eddig is elérhető volt a rendelőnkben a férfiak nemzőképességének vizsgálata, az endokrinológia, a lézersebészet és a proktológia. Januáról új nőgyógyászokkal bővültünk, többek között meddőségi specialistával. És bővül a lézersebészetet végző sebészek száma is, továbbá belgyógyász-diabetológus kolléga is a cukorbetegek rendelkezésére fog állni. Nemsokára urológus szakorvos is csatlakozik a csapathoz, akinek az egyik – nőgyógyászathoz kapcsolódó – specializációja a visszatérő hólyaghurut.

Bővebben: https://l33.hu/

L33 Medical Budaörs

Telefon: +36 20 33 444 33
Cím: 2040 Budaörs, Kárpát utca 1.
E-mail: budaors@l33medical.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here