Új helyre költözött az AROMI

0
3440

„Kedves vendégeink, megannyi újdonságot tartogatunk még nektek, de ami a legfontosabb, hogy tudjátok: az AROMI rendelkezésetekre áll és nincs semmilyen változás az új korlátozások időtartalma alatt sem. / Cari nostri ospiti, abbiamo ancora molte novità da raccontarvi, ma la cosa più importante al momento da condividervi è che AROMI è a vostra disposizione e questo non cambierà neanche per il periodo delle nuove restrizioni” – olvasható Budaörs legrégebbi igazi, olasz éttermének a közösségi oldalán.

Egy, illetve inkább két fontos változás azonban mégis csak bekövetkezett az életükben: új helyre költöztek, a Templom téri saroképületből a budaörsi ipari park bejáratánál található Fashion Trend Center felső szintjére. Ha majd az éttermek újra kinyithatnak, tágas, világos terek, kényelmes, hangulatos terasz, és korlátlan parkolási lehetőség várja a vendégeiket. S az Aromit kedvelőknek még egy jó hír, hogy innen Budaörs és Törökbálint mellett már Biatorbágyra és Érdparkvárosra is kiszállítanak.

S ha olasz étel, pizza az ebéd vacsora, miért pont az Aromit ajánljuk? Íme egy visszatérő vevőjük véleménye az egyik budaörsi közösségi oldalról: „Hát, ha valaki, akkor mi aztán durván válogatósak vagyunk ebben a témában. Hat éve rendeljük az AROMI-ból a pizzát, illetve békeidőben esszük ott live, de soha semmi baj nem volt. Már a 11. kerületi és budafoki ismerősök is átszoktak ide,  mert a legjobb olasz pizza szerintem. Kecskeméten ettem egyszer ennyire jót, illetve az olasz barátoknál, ha kint vagyunk.”

 

Bővebben: https://aromi.hu/

https://www.facebook.com/AROMI.Ristorante.Pizzeria.Italiana

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here