Tulajdonosi generációváltás a Terraparkban

0
694

A Terrapark területén fejlesztett irodaházak tulajdonosi struktúrája 2021. január 1-től megváltozott. Generációváltás miatt ugyanis az eredeti tulajdonosok gyermekei vették át a stafétabotot.

Az irodaház fejlesztés a Terrapark területén az 1990-es évek közepén kezdődött el. Akkor jött Magyarországra a müncheni Blum család, mely a München környékén szerzett közel 100 éves tapasztalatokat felhasználva nemcsak megálmodta, hanem részben meg is valósította a ma itt található irodaház komplexumot. Az elsők között költöztek ide olyan nemzetközi cégek, és lett a köz-pontjuk Budaörs, mint a Pannon Gsm Rt. (mai Telenor), a British American Tobacco Kft., a Roc-he Magyarország Kft. Mellettük számos más közepes és kisebb cég is megfordult az irodaházainkban, és a bérlőink száma a közel 25 év alatt meghaladja a 200-at.Az itteni cégek jelentős iparűzési, építményadó bevételeket is jelentenek a városnak, pénzügyi forrást, amiből a település üzemel és fejlesztések valósulhatnak meg, bölcsődék, óvodák, iskolák, kultúra, egészségügy, infrastruktúra, szociális ellátás és így tovább, ez pedig minden budaörsi lakos számára kedvező.

A Terrapark életében 2021 elején fontos, belső változás zajlott le. A generációváltással lebonyolított tulajdonosváltás a jövőbeli fejlődés lehetőségét, a stabilitást, a kiszámíthatóságot biztosítja majd, mely a mai időkben igen megbecsülendő.

Bízunk benne, hogy a fiatalítás új impulzusokat adhat, más szemléletet, dinamikusságot hozhat. Mi a Terrapark Kft.-nél dolgozók, mind a fejlesztési, mind az üzemeltetési területen, biztosak vagyunk abban, hogy a generációváltás bérlőink és környezetünk számára nem okoz majd semmilyen fennakadást a mindennapokban, sőt, legalább a következő negyedszázadra biztosítja a jelenlétet, a kiszámíthatóságot, és a Terrapark továbbra is biztos bevételi forrása lesz a városnak. Reméljük, hogy meglévő jó kapcsolatunk a város vezetésével és lakosságával a továbbiakban is a kölcsönös bizalmon és megértésen alapul, és együtt, közösen megoldjuk a feladatokat és meg tudunk felelni azoknak a kihívásoknak, melyek még várnak ránk a jövőben.

A Terrapark Kft. csapata

Bővebben: http://terrapark.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here