Tovább építkezik az Építőipari Szakemberek Közössége

0
435

Március 3-án, pénteken második alkalommal kerül megrendezésre a II. Országos Építőipari Szakember Találkozó. Az 1000 fős szakmai esemény célja, hogy fórumot és fejlődési lehetőséget teremtsen a szakemberek számára.

„A közösség megsokszorozza az egyes ember erejét. Ma olyan kihívásokkal szembesülnek a szakemberek, melyeket egyedül roppant nehéz legyőzni. A technológiák rohamos fejlődése, a piac elvárásainak növekedése, a digitális forradalom jelentette kihívások, a folyamatosan emelkedő költségek, a szakember-utánpótlás kínzó gondja mind olyan problémát jelentenek, melyekre összefogva könnyebben találhatunk megoldást. Ez a célja a rendezvényünknek” – mondta Markovich Béla, a rendezvényt szervező, budaörsi székhelyű Mapei Kft. ügyvezetője.

A rendezvényen részt vesz Bruckner László, a Nemzetgazdasági Minisztérium Szak- és Felnőttképzési Szabályozási Főosztályának vezetője, valamint Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. A programban szakmai és vállalkozási témájú előadások, valamint szakmai kiállítás szerepel, ahol több mint 30 kiállító mutatja be a legújabb építőipari trendeket és eszközöket. Az eseményen kerül bemutatásra Magyar Építőipari Szakemberek Közössége által indított csoportos felelősségbiztosítási program, melynek keretében a szakemberek számára kedvezményesen érhető el a januártól kötelező biztosítás. Emellett ismertetésre kerül az egy éve alakult, mára 400 tagot számláló Magyar Építőipari Szakemberek Közösség munkája és 2017. évi programja.

Az esemény honlapja itt érhető el: www.szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here