Szombaton, augusztus 31-jén Idesüss!

0
1047

IDESÜSS BUDAÖRS NAPJA 2019.08.31.

A nyár utolsó szombati napján ismét lezárjuk a Szabadság utat Budaörsön és színes programokkal, előadásokkal, bemutatókkal, koncertekkel várjuk a budaörsieket, a családokat – kicsiket és nagyokat egyaránt az IDESÜSS Budaörs Napja városi rendezvényre.

Augusztus 31-én 10 órakor kezdődnek a színpadi programok és egészen késő estig tartanak.  Délelőtt két remek interaktív gyerekkoncerttel indítunk –BOGNÁR SZILVIA és a RUTKAI BORI BANDA várják szeretettel a kicsiket és családokat. Délután egy egészen egyedi és különleges hangulatú koncerttel várjuk a családokat. 15 órától a felnőttek által is jól ismert PANNONIA ALLSTAR SKA ORCESTRA (PASO) karibi hangulatot varázsol a színpadra.

A délelőtt folyamán a Budai Fitness Suli csapata fog bemutatót tartani a közönségnek.

Idén sem marad el a szenzáció számba menő Lánglovagok Tűzoltó bemutató, ami tömegesen vonzza nemcsak a gyerkőcöket, hanem a szüleiket is. Biztonságos körülmények között láthatjuk, hogy egy kigyulladt, lángoló autóból hogyan mentik ki a tűzoltók és a mentők a bajba jutottakat. Szervezők: Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Budaörsi Mentőállomás.

Esti órákban a hazai fesztiválok népszerű bandái kerülnek színpadra. Budaörsre jön és ingyenes koncertet ad a KAUKÁZUS, és pótolja a tavalyi viharos idő miatt elmaradt koncertjét  a CHILDREN OF DISTANCE és az INTIM TORNA ILLEGAL.  Biztosak vagyunk benne, hogy a zenekarok mindent meg fognak tenni a jó hangulatért, a többi rajunk múlik! Gyertek el minél többen, hogy minket – a budaörsi közönséget – is megismerjenek a zenekarok!

A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiváli hangulatot idéző nap során a programok, koncertek ingyenesek a kilátogató számára. Idén szeretnénk az olvasást és a könyveket is népszerűsíteni ezért egy rövid könyvsétányt szervezünk. A jó hangulathoz a budaörsi civil szervezetek, az értékes kézműves portékát kínáló vásárosok és helyi érdekeltségű cégek interaktív bemutatói is nagyban hozzá fognak járulni!

 Mindenkit szeretettel várunk!  

További információk: www.budaors.hu

Szervező: Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Facebook oldal: https://www.facebook.com/idesussbudaorsnapja/

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják.

Kapcsolódó cikkeink: meghívó, körkérdés

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here