Szombaton kinyit a gazdapiac, de a sportlétesítmények még nem

0
742

Újra nyit a vírus miatt bezárt Budaörsi Gazdapiac, miután a tulajdonos megállapodott a terület használati jogáról a település önkormányzatával.

Mégpedig május 16-án, és a régi helyén, a Patkó utcai parkolóban. „Reggel 6 és 12 óra között várjuk a vásárlókat, a piac területén a szájmaszk és a kesztyű viselése kötelező, kérjük ennek betartását. Egyszerre a piac területén 60 fő vásárlót tudunk fogadni, így kérjük legyenek türelmesek, mert az egészség az első! FONTOS! Reggel 6-9 óra között a 65 évnél fiatalabb, 9 és 12 óra között a 65 évnél idősebb vásárlókat tudjuk fogadni. Fokozottan figyeljünk a 1,5 méteres távolság megtartására.” – olvasható a Budaörsi Gazdapiac közösségi oldalán a legfrissebb információ.

Mivel a környező településeken nemcsak a piacok, hanem a szabadtéri sportlétesítmények is kinyitottak már, megkérdeztük az önkormányzattól, hogy nálunk ez mikorra várható. „A városi sportlétesítmények egyelőre nem nyitnak ki” – kaptunk egymondatos választ László János kommunikációs vezetőtől.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here