Segítség kellene a vállalkozása elindításához?

0
647

Egy leendő vállalkozó számára óriási segítség, ha olyan szolgáltatóhoz fordulhat, amelyik otthon van az egyéni vállalkozás elindításában, a cégalapításban, a cégmódosításban és a cég adásában, vételében. A LOGOSZ cégcsoport pont  ilyen, és a fentieken túl a székhelyszolgáltatás is szerepel a  kínálatukban.

A cégcsoport országos lefedettséggel rendelkezik. Budapesten 11 irodában, vidéken pedig 9 városban állnak az ügyfelek rendelkezésére. A székhelyszolgáltatást és a cégalapítást Budapesten 12 kerületben segítik: II. kerület, Bem utca, III. kerület, Bécsi út, VI. kerület Király utca, VII. kerület Rottenbiller utca, VIII. kerület József körút, XI. kerület Andor utca, XIII. kerület Váci út, XIV. kerület Szugló utca, XV. kerület Illyés Gyula utca, XVI. kerület Veres Péter út, XVII. kerület Pesti út és XXII. kerület Nagytétényi út. Vidéken pedig a következő városokban: Debrecen, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém.

A LOGOSZ  cégcsoport nemcsak jogi, hanem gazdasági hátteret is biztosít az induló cégeknek és vállalkozásoknak. Segít kiválasztani a megfelelő adózási módozatot és vállalkozási formát, illetve pontosítani a tevékenységi kört. Mindezt annak érdekében, hogy az új cég minél költségtakarékosabban működjön majd.

Egyéni vállalkozás indítása

Egyéni vállalkozást az Ügyfélkapu rendszeren keresztül, vagy személyesen a Kormányablaknál lehetséges indítani. Az egyéni vállalkozás előnye, hogy a tevékenység szüneteltethető. Ezen időszak alatt a vállalkozónak nem kell járulékokat fizetnie. A LOGOSZ cégcsoport székhelyszolgáltatása is elérhető azok számára, akik egyéni vállalkozást szeretnének indítani.

Kft. alapítása

Amikor valaki elhatározza, hogy saját vállalkozásba kezd, gyakran esik a választás a Kft. -re, mivel a tulajdonosok felelősségvállalása korlátolt. Amennyiben a Kft. tulajdonosa nem rendelkezik saját ingatlannal, vagy nem szeretné azt székhelyként megjelölni, akkor lehetőség van erre specializálódott cégektől székhelyszolgáltatást igénybe venni. Amennyiben a székhelyként szolgáló ingatlan nem az alapító(k) tulajdonában van, rendelkezni kell egy hozzájáruló nyilatkozattal az ingatlan tulajdonosától, hogy az ingatlan jogosan lett feltüntetve székhelyként. Ezen kritériumoknak a LOGOSZ cégcsoport megfelel és rendkívül kedvező árakkal dolgozik.

Bt. alapítása

Bt. alapítása történhet természetes és jogi személy által. A Bt. alapításához is szükséges valamennyi törzstőke, de nincs minimum érték, mint a kft. esetében. A vagyoni hozzájárulás lehet pénzbeli befizetés vagy apport, tehát nem pénzbeli hozzájárulás is. A cégalapítás költségei között az ügyvédi munkadíj is szerepel.

Zrt. alapítás

Zrt. egy és többszemélyes formában alapítható. A Zrt. alapítási költsége között az ügyvédi munkadíj, illetve az illeték díja a Cégbíróság felé. A LOGOSZ  3 irodájában kaphatunk ehhez szakértői támogatást: Budapesten a Bécsi úton, a Nagytétényi úton és a József körúton.

Írta: Galambos Dániel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here