Pogátsa Zoltán közgazdász lesz a Budaörsi Olvasókör következő vendége

0
38

Meghívó a Budaörsi Olvasókörbe

2023. március 8-án, szerdán 17 órára

Az Olvasókörünk célja, hogy mindenkinek lehetőséget adjon művészeti, tudományos és közéleti olvasmányélményeinek a megosztására másokkal. Rendezvényeinkkel emléket állítunk azoknak a művészeknek, tudósoknak, közéleti embereknek, akik a „Jót s jól!” (Kazinczy) elvét követték.

A Budaörsi Olvasókör rendezvényeinek a helyszíne a gróf Bercsényi Zsuzsanna Könyvtár, amelynek címe: Budaörs, Károly király út 20. (bejárat a Baross utca felől). https://budaorskonyvtar.hu/

2023. március 8-án Pogátsa Zoltán közgazdász által tartott beszélgetésre,

melynek témája a „Válság és infláció”, valamint „A globális elit” c. könyvei.

 

Aki az olvasókör korábbi tevékenységét kívánja megismerni:

(5) Zoltán Tóth – YouTube

Aki adományt kíván adni az adományokat fajtánként kérjük külön csomagolni, és minden csomagra egy listát készíteni a tartalomról. Aki készpénzt kíván adományozni, az kérem ide utalja: Közíró Nonprofit Kft. 11742173-26042280 A Megjegyzés rovatban: „támogatás”-t kell beírni. Előzetes terveink szerint továbbra is főzünk finomságot, amellyel támogatjuk a Heti Betevő Egyesület tevékenységét és az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját.

TERVEINK

2023. március 15-én, szerdán, 10 órakor megkoszorúzzuk a Kossuth szobrot Budaörsön.

2023. április 12-én 17 órakor Magyarország társadalmi, gazdasági, politikai helyzetét tekintjük át vendégünkkel Dobrev Klárával.

2023. május 10-ére, szerdára, meghívást kaptunk Fedémes községbe (Heves megye) Vincze Lászlótól, aki a papírmalom tulajdonosa és felújítója.  (önköltséges autóbuszos kirándulás). A rendezvényen részt vesz Tunyogi László író is, akinek a napokban jelent meg a „Kishibbant és a satnya pagony” c tanmeséje felnőttek számára.

2023. június-júliusra további kulturális kirándulásokat tervezünk: Dohány utcai zsinagóga, Sztregova község (Madách 200 projekt).

2023. augusztus 20-án részt veszünk a Budaörsi Önkormányzat által szervezett ünnepségen.

2023. szeptemberében Kerékgyártó István lesz a vendégünk, aki új könyvel jelentkezik.

2023. utolsó negyedében zenei programot, Gönczöl Árpád emlék-estét, és karácsonyi bulit tervezünk.

Várjuk a további javaslatokat!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here