Persze van pizza is, de kóstoltad már a rántott karajt vagy a mákos gubát?

0
476

„Üdvözlettel: a Prémium Döner Kebab House csapata”

Persze van pizza is, de kóstoltad már a Étterem Sztárjai között emlegetett Budakeszi rántott karajt? És a vaníliás mákos gubát?

Tegnap a Prémium Döner Kebab House-tól rendeltem pizzát és tésztát, és mint a futár mondta, Budakesziről hozta Budaörsre. Nemrég bővítették a kiszállítási területet. Az étterem választéka a neve ellenére nemcsak, illetve nem is elsősorban arabos, hanem inkább olaszos, és olyan hagyományos magyaros ételeket is kínálnak, mint például a brassói aprópecsenye vagy a marhapörkölt nokedlival, továbbá vannak egyéb frissensültek. Amiből a legtöbbet adják el, az az általam is kért pizza, 19 féle kérhető, három méretben. S mit ehetnek tőlük a vegetáriánusok? A falafel mellett többféle saláta és sajtból készült étel szerepel a választékban és többféle leves. Az egészséges vonalat képviselik a halételekkel, a rántott harcsafilétől kezdve a tenger gyümölcsei pizzán át a tonhalas tésztáig. Amiről azonban a helyiek ismerik őket: az Étterem Sztárjai között emlegetett Budakeszi rántott karaj és a vaníliás mákos guba. A desszertek között érdekesség a mogyorókrémmel töltött gombóc.

Most, a járvány miatti korlátozások miatt ők is csak elvitelre csomagolnak, illetve házhoz szállítanak, de egyébként tehát Budakeszin a Tescóban kóstolhatjuk meg például a gyrosukat, akár akkora adagot, amiben egy kilogramm hús van. „Mi biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni! Üdvözlettel: a Prémium Döner Kebab House csapata” – olvasható a Facebook oldalukon. Ugyanitt tájékozódhatunk a váltakozó akciókról is.

Bővebben: ITT

Rendelés telefonon: 06 70 676 7026 vagy a futárszolgálatoknál az interneten keresztül.

(x)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here