Pénteken forgalomkorlátozás lesz a városban

0
1942

Szeptember 22-én, pénteken 17:00 órakor a városháza parkolójából elstartol az első őszi I bike Budaörs kerékpáros felvonulás, ezért néhány budaörsi utcában forgalomkorlátozás lép életbe.

Az Európai Autómentes Napon megrendezésre kerülő kerékpáros felvonulás célja, hogy népszerűsítse a kerékpáros közlekedést, és felhívja a figyelmet közlekedésünk zaj- és légszennyezésének csökkentésének fontosságára.

A hagyományteremtő őszi bringázást a budaörsi Fillari Team szervezi a Föld Napja Alapítvány felkérésére, így csatlakoznak az alapítvány budaörsi környezeti programjához. Az autómentes hét célkitűzése, hogy aki csak teheti, autó helyett gyalog, rollerrel, biciklivel vagy tömegközlekedéssel érje el úti célját, hiszen ez a város levegőjének és a részvevők egészségének is jót tesz.

A Budaörsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján tehát szeptember 22-én, 17:00 és 18:00 között városunkban az alábbi utcákban várható forgalomkorlátozás: a Bretzfeld, Baross, Stefánia, Hársfa, Szellő, Vak Bottyán, Felsőhatár, Öntő, Farkasréti út, Szakály Mátyás, valamint a Clementis László utcában.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here