Önkéntes Nap a Budakeszi Vadasparkban

0
712

Idén tavasszal sem maradhat el a Budakeszi Vadaspark nagy népszerűségnek örvendő Önkéntes Napja, ami ezúttal március 10-ére, szombatra esik.

A közösségi eseményre olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik szívükön viselik a vadaspark sorsát és szívesen működnek közre a „tavaszi ébredés” időszakára történő felkészülésben. Az önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe egy aznapra szóló vadasparki belépőt kapnak!

A szorgos csipetcsapat rengeteg hasznos munkát végezhet el ilyenkor és segítheti a Budakeszi Vadaspark munkatársait a tavaszi megújulásban: gereblyézés után a falevelekből például kitűnő vaddisznóalom válik, de ilyenkor a vízelvezető árkok kitisztítása és a fafelületek lekezelése, újrafestése is aktuális lehet.

Természetesen a segítségért cserébe a jutalom sem marad el: a jelentkezők speciális karszalagot kapnak, ami egész napos ki- és bejárást biztosít a Budakeszi Vadasparkba, és a programokon történő részvételre is feljogosít. Az Önkéntes Nap 9:00-kor kezdődik, majd a munka végeztével, 12:00 körül a dolgos csapatot ínycsiklandó szendvics és forró tea várja.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, az értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni.

Jelentkezéseket a Budakeszi Vadaspark csak korlátozott számban tud fogadni! Regisztrálni a [email protected] címen lehet március 8. 16:00 óráig.

Az Önkéntes Nap részletes programja:

10.00 – Mosómedve látványetetés
13.00 – Sakál látványetetés
15.00 – Kisragadozó látványetetés

 

Forrás: sajtóközlemény