Offisolution „Irodában otthon” – befejező rész

0
389

Az irodai környezet kialakításánál is rengeteg hasznos időt és pénzt megspórolhatunk, ha szakértő bevonásával kezdjük meg már a tervezését is a leendő munkakörnyezetünknek – írja Bőhm Zoltán Ákos, akinek öt éve alapított saját irodabútor kereskedő vállalkozását áprilisban mutattuk be. Sorozatunk befejező részéhez érkeztünk.

Az év vége közeledtével szeretnénk eddigi szakmai írásainkat összefoglalni, lezárni. A sok témakörből amit érintettünk, figyelembe véve az elérhető anyagok széles skáláját, a vezetői és operatív berendezések közti funkcionális és üzenetbeli különbségeket, a térelválasztó és akusztikus paravánok megfelelő kihasználási lehetőségeit, a recepciók moduljainak tárházát, már nyilvánvalóan látszik, hogy nagy és komplex terület az irodák bútorozása, berendezése. Mint minden összetett szolgáltatás esetében az irodai környezet kialakításánál is rengeteg hasznos időt és pénzt megspórolhatunk, ha szakértő bevonásával kezdjük meg már a tervezését is a leendő munkakörnyezetünknek.

Egy jó kezdeti konzultáció során – lehetőleg már a végleges helyszínen – a tervek ellenőrzésével vagy a helyiségek precíz felmérésével, a tágabb környezet feltérképezésével (pl.: fények, utcai zajok, stb…) lehet kezdeni, miközben a partner minden részletes igényét megismerjük. Fontos, hogy milyen környezet kialakítását szeretné az érdeklődő: egyterű csoportmunkát elősegítő irodát, esetleg halk és meghitt környezetet, fiatalos, színes megjelenést, vagy konzervatívabb, tradicionális megjelenést? Rövid tárgyalások vagy naphosszig tartó elmélyült munkavégzés lesz benne a jellemző?

Az Offisolutionban számtalan tényező figyelembe vételével tervezzük meg partnereink leendő életterét, melyet zömében meg is lehet oldani az irodabútorok megfelelő kiválasztásával és berendezésével. Bizonyos esetekben, ahol szükséges, akár a terek módosításával, fit-out kialakítással segítjük a tökéletes munkakörnyezet elérését, hogy minden munkatársuk érezze magát az irodában otthon.

A sorozat cikkei ITT olvashatók.

Internet: offisolution.hu

+36 70/397-0693

E-mail: iroda@offisolution.hu vagy bohm.zoltan@offisolution.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here