Mutasd a körmöd, és megmondom ki vagy! 2022 manikűr trendjei

0
523

A manikűr sokat elárul a személyiségedről és arról, hogy mit szeretsz, akár a minimalista dizájnokat kedveled, akár drámaian hosszú körmöket szeretnél csillogó drágakövekkel. Az ujjaid egy kis művészi vászonná válnak, és te és a manikűrösöd irányítják az ecsetet. 2022 elején már a legtöbb szépségszalon teljesen működőképes, és az embereknek most lehetőségük van kísérletezni új dizájnokkal, vagy hűségesek maradni az általuk kedvelt stílusokhoz.

Most is azért vagyunk itt, hogy megosszuk a jelen év manikűrtrendjeit. 2022-ben a dizájnok ígéretesnek tűnnek, a nem összeillő színekkel, régi trendek remixeivel és a barkácsolási lehetőségek megnövekedésével.

Mit tehetünk a trendi körmökért?

2022-ben a köröm kialakításának természetessége és egyszerűsége legyen az első helyen. A fő trendek a minimalista és geometrikus manikűrök lesznek, kis hangsúlyt fektetve a körmökre.

A divat minden évszakban meghatározza a körmök modern formáját. Tehát 2022-ben a manikűr az évszakoktól függ. Télen és tavasszal részesítsük előnyben a rövid, természetes formájú körmöket: puha négyzet alakú, ovális és kerek körmöket.

De nyáron és ősszel a legnépszerűbb a közepes hosszúságú és a mandula alakú legyen.

A színek kiválasztása

A szín kiválasztása talán a legnehezebb dolog a manikűrben. A paletták annyira változatosak, hogy szinte lehetetlen megállni egy lehetőségnél.

A választás megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy összpontosítsunk az évszakok divatos színeire.

  • Tavasz: Tavaszra válassz friss, gyengéd árnyalatokat: türkiz, lila, rózsaszín, fehér.
  • Nyár: Nyáron érdemes a világos, telített színekre összpontosítani, nevezetesen: indigó, lédús zöldek, piros, forró. Ez lesz a modern manikűr 2022 nyarára.
  • Ősz: Az őszi manikűrhöz pedig természetesen a sárguló zöld tónusú színek ajánlottak: arany, bronz, barna, piros, bordó őszi körmök.
  • Tél: Télen minden sötét árnyalat és intenzív szín a rendelkezésünkre áll, nevezetesen: fekete, sötétkék, mélylila, szürke manikűr.

Manikűr stílusok

  • Neon: Az élénk és színes színek mind nyáron, mind a hideg évszakban trendik lesznek. Kísérletezz és bátran díszítsd a körmöket gazdag neon színekben.
  • Ombre: A francia manikűr egyik érdekes lehetősége, amely 2022-ban releváns lesz. A fő színről a fehérre való gyengéd átmenet nagyon elegánsnak és nemesnek tűnik. Az ünnepi hangulat kedvéért pedig díszítheted a körmöket kedvenc dekorációiddal – kövekkel, gyöngyökkel és fóliával.
  • Minimalista: 2022-bean a geometria használata a manikűrben egyre népszerűbbé válik a minimalizmus stílusú design létrehozásakor. Pontok, vonalak, rombuszok, négyzetek – mindez stílusos, és ami a legfontosabb – elegánsan díszíti körmeidet.
  • Virágos: A virágmintás gyönyörű és divatos az év bármely szakában. Díszítésként használjunk a lombozat és gallyak képeit is. A növényi motívumok díszíthetők kavicsokkal, akrilporral vagy homokkal, csillámmal és fóliával.
  • Semleges: Vannak, akik azzal érvelnek, hogy a semleges körömlakkok soha nem mennek ki a divatból, de úgy tűnik, hogy az új évben csak erősödni fog irántuk való szeretet. A 2022-es tavaszi/nyári kifutókon a New York-i divathéten a bézs és a világos rózsaszín tompa árnyalatai mindenhol jelen vannak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here