„Minden nő megérdemelné ezt a kezelést”

0
1386

DermaLux lézergyógyászati központ Budán, modern környezetben várja a szépülésre vágyókat. Az elsők között Magyarországon itt alkalmazzák a Fotona lézerberendezését.  Dr. Szabó Olga bőrgyógyász-kozmetológus, akit Budaörsön jól ismernek mind az Egészségügyi Központból, mind magánrendelőjéből, 26 éves szakmai múlttal, több ezer sikeres kezelés tapasztalatának a birtokában mesél a forradalmian új bőrgyógyászati és esztétikai módszerekről.

Mi különbözteti meg a DermaLux lézerközpontot a lézeres kezeléseket  alkalmazó más szépészeti rendelőktől?

– A Dermalux Lézerközpont a Fotona lézerberendezését használja, ami napjainkban is még ritkaságnak számít. Központunk a kozmetikai, esztétikai és intim lézerkezelések legszélesebb palettáját kínálja.   A lézer különleges, SMOOTH technikájú működési módja az a specialitás, ami megkülönbözteti más lézerektől. A SMOOTH technológia lényege, hogy a bőr és a nyálkahártya sérülése nélkül érhetjük el a kívánt szövet-feszesítő, megújító hatást. A hagyományos készülékek – konyhanyelven fogalmazva – hámlasztják a bőrt, sérülést okozhatnak a nyálkahártyán. A Fotona lézer nem károsítja a felszínt, ugyanakkor hatásosan indítja be a kollagén újraképződését, fokozva ezzel a szövetek rugalmasságát. Ennek köszönhetően a módszer fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre és nincsen lábadozási idő sem.

Melyek a legkedveltebb kezelések a DermaLux lézergyógyászati központban?

– A 3D 4D arckezelések, alakformáló-, feszesítő kezelések, nőgyógyászati–intim beavatkozások és horkolás csökkentő kezelések. A változó korral jelentkező tünet lehet a hüvelyszárazság és a stressz-inkontinencia. A hüvely nyálkahártyája, a szövetek feszessége megváltozik. Ez számos kellemetlen tünet okozója. A lézerrel végzett kezelés egyrészt rugalmasabbá teszi a hüvely- és a kismedence környéki szöveteket, másrészt a kezelés hatására beinduló természetes öngyógyító folyamatok révén helyreáll a hüvely nyálkahártya korábbi funkciója.  A kezelés sorén a hüvely szűkebbé és rugalmasabbá válik. Van olyan barátnőm, aki elérzékenyülten mondta, hogy minden nő megérdemelné ezt a kezelést, mert új fejezetet nyitott az életében.

A horkolást a lágyszájpad és a környező garatképletek kezelésével csökkentjük. A 20 perces kezelés nem sebészeti beavatkozás. A hatás majdnem azonnali. Három kezelés javasolt, de a betegeink sokszor már két kezelés után is elégedettek.

Munkám során sok lézert kipróbáltam, de nem voltam maradéktalanul elégedett egyikkel sem. Aztán megismertem a Fotona lézerberendezését. Szerelem volt első látásra. Ez inspirált a DermaLux lézergyógyászati központ létrehozására, ahol nőgyógyász és fül–orr–gégész kollégáimmal fogadjuk a pácienseket, akik nagyon hálásak, értékelik a szakértelmem, az egyedülálló berendezés nyújtotta előnyöket, a mosolyt és a kedvességet.