Mi az online bukméker?

0
896

A bukméker jelentése valószínűleg azoknak az olvasóinknak is egyértelmű, akik nem foglalkoznak sokat az internetes szerencsejátékkal. Az angol „bookmaker”-ből magyarosították, de tartalma az utóbbi években jelentősen megváltozott. Ma már nemcsak azokat a személyeket illetik ezzel a névvel, akik a különböző lóversenyeken és egyéb sporteseményeken a fogadásokat összegyűjtik, hanem az automatizált fogadási rendszerrel rendelkező netes kaszinókra is gyakran utalunk vele. Ahogy az egész világon, úgy Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a játékosok körében ezek a platformok, ám ezek közül is kiemelkedik a https://campobet.com/hu/, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a bukméker jelentése egyértelmű legyen a játékosok számára. A remek promóciók mellett ugyanis rendkívül széles játékkínálattal is rendelkezik, és az élő, asztali játékok, illetve nyerőgépek mellett a sportfogadás szerelmeseire is gondoltak. A felhasználói felület ráadásul magyar nyelven is elérhető, így bárki pillanatok alatt találhat olyan játékot magának, amellyel szívesen töltené a szabadidejét.

CampoBet – Sportfogadás és izgalmas kaszinójátékok

Az online kaszinók legnépszerűbb kategóriájának továbbra is a sportfogadás számít, így ez természetesen a CampoBet felületén is helyet kapott. A széles fogadási kínálatban a játékosok olyan sportágak mérkőzései közül válogathatnak, mint a labdarúgás, a kosárlabda vagy a jégkorong, de nem hiányozhatnak olyan különlegességek sem, mint például a baseball, a tollaslabda vagy a floorball. Ráadásul több ezer fogadási típus és magas szorzók várják a felhasználókat, amivel a hagyományos lottózók nem tudják felvenni a versenyt. Ha Ön inkább a kaszinójátékokat részesíti előnyben, a CampoBetnél akkor is jó helyen jár. Az online kaszinókból ismert kategóriák ezen a weboldalon is megtalálhatók, így a NetEnt, a Merkur és a Pragmatic Play közönségkedvencei sem hiányozhatnak. A népszerű nyerőgépek között szerepel a többi között a Knight Rider, a Big Bass Bonanza és a Gates of Olympus. Mielőtt azonnal megnyitná valamelyik nyerőgépes játékot, vessen egy pillantást az adott cím RTP-értékére, amelyet a CampoBet felületén is feltüntettek. Ha 95% feletti RTP-vel rendelkező nyerőgépet választ, nagyobb eséllyel nyerhet, de természetesen a volatilitás is fontos szempont lehet a nyerőgép kiválasztásakor. Emellett elérhetők a kínálatban az élő játékok, ahol a klasszikus kártya- és asztali játékok szerepelnek. A póker, a rulett és a blackjack szerelmesei tehát jobb, ha rögtön ezzel a kategóriával kezdik a böngészést.

Fantasztikus ajánlatok a CampoBet felületén

A rendkívül széles fogadási és kaszinójáték-kínálat önmagában persze nem lenne elegendő, a CampoBet népszerűségéhez a remek promóciók és versenyek is hozzájárultak. A promóciós oldalon külön sport- és kaszinóajánlatokkal készültek a platform felhasználóinak. A sportrajongóknak például tökéletes választás lehet a 100%-os üdvözlő bónusz, mellyel akár 35 000 forint értékben növelhetik kezdeti befizetésük értékét. A Sport Jackpotok, az NBA céljáték, illetve a Cashback bónusz további esélyeket jelenthetnek a nyerésre. A kaszinójáték-rajongók sem fognak csalódni a weboldalra látogatva: ők is aktiválhatják a regisztrációt követően a 100%-os üdvözlő bónuszt akár 150 000 forint értékben, melyhez 200 bónuszpörgetést is kapnak, ám ha utóbbira nem tartanak igényt, talán érdemes lehet a 200%-os bónuszt beváltani akár 15 000 forintos jutalomért. Emellett jövedelmező versenyek és VIP-programok gondoskodnak a hűséges felhasználók elégedettségéről. A promóciós oldalra egyébként érdemes gyakran ellátogatni, a weboldal üzemeltetői ugyanis gyakran frissítik az ajánlatokat, így mindig találhatunk valami újat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here