Megnyílt a felújított budaörsi Intersport

0
1140

 Több mint 800 000 eurót költött az Intersport a budaörsi áruház megújítására.  A padlótól a világításig mindent kicseréltek, gyakorlatilag csak a külső falak maradtak meg.

 

A több mint 800 000 euró mértékű beruházás eredményeként megújult a budaörsi áruház. A padlótól a világításig mindent kicseréltek, gyakorlatilag csak a külső falak maradtak a korábbi budaörsi Intersportból.

„Mint mindenütt, ezen a területen is verseny van, szerettünk volna még inkább kitűnni a versenytársaink közül. Megmutatva, hogy minőség és választék szempontjából is kiemelkedőek vagyunk. A dízájnra vagyunk a legbüszkébbek. Jelenleg Ausztriában sincs modernebb áruház, itt Budaörsön minden a legújabb koncepció szerint működik. Büszke vagyok rá, hogy Európában az elsők közt van ilyen Magyarországon. A helyi áruházunk egyik legnagyobb erőssége, hogy a cég központja is itt van. Bízom benne, hogy a magyarok a jövőben még többet fognak sportolni. A tervek szerint a következő néhány évben minden áruházunkat szeretnénk felújítani” – mondta Horváth Csobán, az Intersport  ügyvezetője.

A február 1-től március 23-ig újjáépített áruház másfélszer akkora lett, mint korábban, és ennek megfelelően több márka jelenik meg a kínálatban. A fókuszt a jó minőségű és jó ár-érték arányú termékekre helyezik.

„Nagyon sikeres volt a felújítás. Úgy gondolom, ez a legszebb sportüzlet Magyarországon. Büszkék vagyunk a csapatra, akik ennek részesei voltak. Az elmúlt hónapokban tovább erősödtünk Magyarországon, és ezzel a felújítással még egy lépést tettünk előre. A futás, fitness és a túrázás területén kiemelkedően erősek vagyunk” – tette hozzá Jens Kramny, regionális vezető.

{gallery}Intersport{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here