Kriszkorrekció.hu

0
401

Bolondságnak hitte, a kezelés után azonban fel tudta emelni a feje fölé a kezét

Serman Krisztián csontkovács azokat várja, akiknek fáj, merev a nyaka, fáj a dereka, gerincferdüléssel, porckopással, meszesedéssel stb. küzdenek, illetve a kezelései ezen problémák megelőzésére, általános közérzet javítására is kifejezetten ajánlottak.

A csontkovácsok tevékenységét sok túlzás és legalább ennyi félreértés kíséri. Serman Krisztián a közelmúltban tért haza külföldről a párjával Budaörsre, a Károly király utcában otthonától nem messze fogadja a vendégeit. Névjegyén az áll, hogy csontkovács és masszőr. Kérdésemre, hogy miért érdemes bíznunk benne, a közel tízéves szakmai tapasztalatát (2013-ban a Manual Land Masszázsoktató Központban kezdett) az azóta is folyamatos képzéseket (legutóbb, 2022-ben a Feövenyessy Medical Fittness Akadémián végezte el a „Szenzomotoros Gerinctréner” kurzust), és a korszerű tudást átadó jó nevű mestereit (Babos Ferencet és Váradi Tamást) említi.

És persze a referenciákat. Ferencet, akinek az ízületi blokkjait és az azzal járó fájdalmait enyhítette korrekciós masszázstechnikával. Mártát, akinek testtartási problémáiból adódtak a problémai, főként a nyaki meszesedése, és még a korábbi gyógytornásza is rácsodálkozott, hogy az általa tanult és alkalmazott gyakorlatok kiegészítése, milyen eredményes. No meg Béla bácsit, aki gyerekként hallott ugyan a köpölyözésről, de ezidáig „bolondságnak” hitte, a kezelés után azonban fel tudta emelni a feje fölé a bal kezét, amire régóta nem volt képes a letapadt szövetek miatt. Krisztián ezeken kívül foglalkozik még úgynevezett metamorf masszázzsal, ami egy speciális lelki blokkoldó technika, és a kezelés a lábfejen, a kézen és a fejen lágy, finom érintésekkel zajlik, aminek során az így keletkező energiahullám tisztítja az érzelmi gátakat. Látva kétkedésemet a fiatalember felajánl egy próbát. Hogy milyen eredménnyel járt, egy következő cikkben megírom.

A fentiekhez Serman Krisztián még hozzáteszi: „Hangsúlyozzuk, hogy amit én csinálok, nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, nem minősül orvosi, gyógyító tevékenységnek! Továbbá vannak olyan állapotok, amikor nem is vállalhatom el a felkérést, például friss műtét, nyílt seb, előrehaladott csontritkulás, súlyos szívelégtelenség, kezeletlen magas vérnyomás és még több más betegség kizáró ok. De többek között merev nyak,derékfájás és az ülő vagy álló munkából fakadó testtartási problémák, vállfájdalmak, funkcionális gerincferdülés, porckopás vagy porckorong ellapulásból fakadó fájdalom, porckorongsérv, meszesedés, becsípődések, derék- és hátfájás, migrén, krónikus fejfájás, testtartás problémák, ízületi blokkok, csípő – forgó fájdalma/beszűkülése stb. esetén bátran keressenek. Illetve a problémák megelőzésére, általános közérzet javítására kifejezetten ajánlott.”

Bővebben:

Honlap: kriszkorrekcio.hu

Mobil: +36 30 559 6057-es

Cím: Budaörs, Károly király u. 19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here