Karácsonyi adomány a Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Budaörsi Lakásotthonának

0
653

Karácsony alkalmából, a Telvice és a Provice Kft. úgy döntött, hogy segíteni szeretné azokat a hátrányos helyzetben lévő gyerekeket, akiknek nem adatott meg a családi fészek melege. Ennek a célnak megfelelően a cégcsoport 1 000 000 Ft értékű adománnyal támogatta a budaörsi érdekeltségű, Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Budaörsi Lakásotthonát a „Nem vagy egyedül Alapítványon” keresztül. 

Az adventi időszakban úgy gondoljuk, hogy kötelességünk azokra figyelni, akiknek nehezebb körülmények között kell megbirkózni az élettel. Cégként és magánemberekként is fontosnak tartjuk, hogy fokozottan figyeljünk a mikrokörnyezetünkre, és helyben is ott segítsünk, ahol erre igazán szükség van.

A Budaörsön működő Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Lakásotthonában 12-12 állami gondozásban lévő gyermek nevelkedik, 5-5 szakellátó segítségével. A két lakásotthon 2012 óta működik Budaörsön, ahol az elsődleges cél, hogy olyan környezetet alakítsanak ki a gyerekek számára, ami sokkal inkább családi légkörhöz hasonlítható, mint egy klasszikus intézeti környezethez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a családiasabb környezet pozitív hatással van a gyerekek fejlődésére, mely a későbbi boldogulásukat is nagy mértékben befolyásolja.

A gyerekek körbevezettek minket a Pozsonyi utcai Lakásotthon helyiségeiben, megmutatták hol lesz felállítva a karácsonyfájuk, mely szobákba kerülnek új ágyak az adományunknak köszönhetően. A srácok igyekeztek kitalálni, hogy milyen ajándékok lapulnak a színes csomagolópapírok alatt, de az ajándékok csak december 24-én fedik fel magukat…

Nagyon köszönjük, hogy lehetőségünk volt személyesen találkozni a gyerekekkel és nevelőikkel. Tiszta szívből kívánjuk, hogy legyen nagyon szép karácsonya a két Budaörsi Lakásotthon minden lakójának!

Külön öröm számunkra, hogy az adomány segítségével talán sikerül a Gyermekotthonban lakó gyerekek karácsonyát szebbé tenni, és a házak felszereltségén, kényelmén is tudunk javítani.

Kívánjuk, hogy legyen olyan szép ünnepe az ott lakó gyerekeknek és nevelőiknek, amilyen nagy szeretettel adtuk az adományt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here