Június 24-ig lehet jelentkezni a Tiszta, virágos Budaörsért 2022 pályázatra

0
200

Budaörs város tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében idén is meghirdeti az önkormányzat a Tiszta, virágos Budaörsért pályázatot.

A felhívásban szerepel, hogy a Tiszta, virágos Budaörsért 2022 pályázat elsődleges célja lakókörnyezetünk szebbé tétele lakótársaink és lakóközösségünk közreműködésével. A pályázat elsősorban azoknak biztosít nyilvános elismerést, akik lakókörnyezetük közterületein és az onnan látható kertekben, balkonokon, teraszokon, stb. kultúrált és magas színvonalú zöldfelületeket hoznak létre, gondozásukat végzik.
Pályázni lehet egyénenként vagy csoportosan az alábbi kategóriákban:
1. családi ház és környezete (közterületi kiültetések és/vagy közterületről jól látható belső kertek)
2. lakótelepi előkertek, társasházak közterületi kiültetései
3. balkonok, erkélyek (társasházak, családi házak)
4. gazdasági társaságok, szolgáltatók, nem gazdálkodó szervezetek (például civil szerveződések, alapítványok, egyesületek), egyházak.
A közterületről feltáruló látvány értékelését az e célból megalakuló Bíráló Bizottság helyszínelései során 2022. július 4. – 2022. augusztus 15. napjáig folyamatosan végzi.
A legjobb eredményeket elérőket vásárlási utalványban és elismerő oklevélben részesítik.
Jelentkezési lapot az önkormányzat polgármesteri hivatalának ügyfélszolgálatán lehet átvenni. Jelentkezési lap a www.budaors.hu honlapon is elérhető. A kitöltött jelentkezési lapokat 2022. június 24-ig az önkormányzat polgármesteri hivatalának ügyfélszolgálatán kell leadni, vagy szkennelve megküldeni a [email protected] e-mail címre.
Ugyanakkor az önkormányzat felhívást intéz a budaörsi vállalkozókhoz és gazdasági szervezetekhez, hogy kérjék, támogassák a Tiszta, virágos Budaörsért 2022 pályázatot felajánlásaikkal, ezzel lehetővé téve további különdíjak kiosztását a versenyben résztvevőknek. Felajánlásaikat a Városépítészeti Irodának levélben vagy a [email protected] e-mail címre szíveskedjenek megküldeni 2022. augusztus 5-ig.
A felajánlott díjakat és a felajánlók nevét a város honlapján (www.budaors.hu) megjelenítik.
További részletek a pályázatról és a pályázati feltételekről a www.budaors.hu honlapon olvashatók.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here