Jótékonysági táncház lesz

0
597

A Horizont Lions Klub a GasztroBroker rendezvényszervezéssel közösen, 2020. február 29-én jótékonysági estet és táncházat szervez a Budaörsi 1.sz. Általános Iskola aulájában 17 órai kezdettel, a farsangi szezon zárásaként, egy határokon átívelő program keretében.

A jótékonysági estet a segesvári Kikerics Kulturális Egyesülettel társszervezésben, a Szülők Háza Alapítvány “Tegyél jót” programjának a támogatásával, és lelkes önkéntes csapatunkkal kiegészülve a Pusztinai Magyarok Háza Alapítvány szárnyai alatt nevelkedő fiatalok támogatására hozzuk létre. Célunk, egy sikeres rendezvény lebonyolításán keresztül az elszigeteltségben élő Csángók támogatása identitásuk, magyarságuk megtartásában, és erősítésében.

A rendezvény lebonyolításával anyagi támogatást kívánunk biztosítani az alapítvány napi fenntartási költségeihez, fejlesztéseihez, amihez keressük még további együttműködő partnereinket.
A két hagyományőrző csoport közös fellépésen, egész estés programot biztosít a megjelenő publikum számára, amire szeretettel invitáljuk Önt is!