Idén ötödik alkalommal báloztak a „Kincskeresősök”!

0
1021

Az idei báli szezonban is fergetegesre sikerült a hangulat az ötödik Kincskereső Esten.

Az óvoda alapítványát támogató bálon ebben az évben Svédország kapta a főszerepet. Ennek fényében a bálozók megkóstolhatták a finom svéd étel és ital különlegességeket, betekintést nyerhettek Svédország kultúrájába a svéd kvíz által és megcsodálhatták a gyerekek rajzaiból álló kiállítást, amit a népszerű svéd mese a Pettson és Findusz ihletett.

Természetesen idén sem maradhatott el az óvoda dolgozóinak produkciója – szintén svéd témában -, amivel a bálozóknak kedveskedtek. ABBA slágerekre táncolva alapozták meg a jó hangulatot. Ezután következett egy „stand up comedy”, ahol nagy nevetések közepette betekintést nyerhettünk a pedagógus élet „gyötrelmeibe”. 

A minden évben nagyon várt tombola sorsoláson sok-sok értékes utalvány és ajándékcsomag került kisorsolásra. Idén a legszerencsésebbek egy kétszemélyes wellness hétvégével (Jet Travel ) és egy szélcsatornás lebegés utalvánnyal (SKYWARD) lettek gazdagabbak.

A műsorok és a tombola után a táncé volt a főszerep ahol a szülők, a már „elballagott gyerekek szülei,” az óvónénik és a fiatalabb generáció is együtt mulatott.

Tánc, jókedv, finom ételek, értékes nyeremények… ezek jellemezték a Budaörsi Kincskereső Óvoda idei alapítványi bálját.

Jövőre visszavárunk Mindenkit!

 

Írta: Toldi Gabriella

Képek: Kincskereső óvoda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here