Idén is lesz Nyúlcipő a Zippelben; várják a szponzorokat

0
276

NYÚLCIPŐ Családi futónap Budaörsön

A Budaörsi „Cseperedő” Óvodás Gyermekekért Alapítvány valamint a Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda 2023. május l3-án (szombaton) ismét megrendezi a „Nyúlcipő” családi futónapot, amikor a budaörsi családok együtt sportolhatnak, játszhatnak, és játszva ismerkedhetnek az egészséges életmóddal.  A rendezvény bevételéből az Alapítványnak évek óta lehetősége nyílik további sport- és fejlesztő játékok beszerzésére.

A programok anyagi hátteréhez számítanak az önkormányzat támogatására és az ide járó gyerekek családjai is minden évben segítenek, továbbá vannak visszatérő szponzoráló helyi cégek. Nekik íródott az a levél, amiből idézünk: „Ezúton is szeretnénk kérni Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, a sportnapot termékeikkel vagy anyagilag támogatni szíveskedjenek! Tekintettel arra, hogy egy helyi, civil kezdeményezésről van szó, számunkra már a legkisebb felajánlás is nagy segítség. Természetesen a rendezvényen elhelyezhetik reklám és ismertetőanyagaikat, egyúttal szeretettel meghívjuk Önöket és kedves családjukat is rendezvényünkre!”

A helyszín a Lévai utcai Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda és környéke. A családi futás idejére a Budaörsi Rendőrkapitányság biztosítja az útlezárást.  Lesznek a kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató játékok, egészséges életmód tanácsadás, állapotfelmérések, sportbemutatók, tombola és bábelőadás. A tombola szerencsés nyerteseit értékes nyeremények várják.

A legutóbbi „Nyúlcipő” rendezvénynek mintegy 400 látogatója volt. Ebben az évben is hasonlóra számítanak. A rendezvényt Gergely István kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok vízilabdázó nyitja meg.

Aki szeretne segíteni: az Alapítvány számlaszáma Budaörsi Cseperedő Óvodás Gyermekekért Alapítvány 10918001-00000036-60510005  (UniCredit Bank)

A rendezvénnyel kapcsolatos bármilyen kérdésével, illetve felajánlásával pedig forduljon a rendezvény felelőséhez Császár Gézáné óvodapedagógushoz. (Tel: O6 23 42O 414)

Fotók: archív

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here