A szaunák is megújultak az uszodabezárás ideje alatt, nyitás április 1-jén

0
301
A BTG Nonprofit Kft. által üzemeltetett Budaörs Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand a kényszerű téli zárás ideje alatt felújította az intézmény szaunáit is, erről közölt beszámolót az uszoda közösségi oldalán. Az nyitás tervezett időpotja pedig április 1-je!
Kedves Vendégeink!
A mindenki által ismert, kényszerű okokból történő leállást felhasználtuk arra, hogy értéket teremtsünk és felújítsuk a Budaörs Városi Uszoda,Sportcsarnok és Strand uszodarészét.
Az uszodai felújítási munkálatok a sportcsarnok nyitvatartása alatt zajlottak. Mindez a karbantartók, valamint a műszaki csoport megfeszített munkájának köszönhetően valósulhatott meg.
Az egyes és a kettes szauna felújítása:
Az egyes szaunánkban cseréltük az ülőpadokat, a lábrácsokat, a kályha előtti fa védőrácsot, a kályha mögött lévő hővédő kőburkolatot, a szigetelést és a hővédő fóliát, a kályha fűtőszálát és az elektromos vezetékeket. A vissza nem bontott faszerkezetet olajoztuk, új órával és lámpával, valamint lámpatakaróval is szépült szaunánk.
A kettes szaunánkban az egyeshez hasonlóan számos elhasználódott elem felújítása, cseréje megtörtént. Mindezek itt kiegészültek a mennyezet fa burkolatának cseréjével is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here