Hogyan fordítsuk a Gaming iránti szeretetünket karrierré?

0
1867

Sok fiatal gondolja, hogy álmai állása egy online játék-ipari karrier lenne. Néhányan imádnák, ha azért fizetnék őket, hogy a kedvenc játékaikat profi módon játsszák. Ez azonban nehéz út főként azért, mert a terület nagyon zsúfolt. A legsikeresebb játékosok, akik karrierként űzik a játékot, jóval azelőtt felkészültek voltak már, minthogy karrierjüket ezen a népszerű de szűk piaci résen teljesítsék be.

Most adunk néhány tippet, amelyek segítenek abban, hogyan válhatunk profi játékossá, vagy hogyan találhatunk magunknak más szakmát ugyanezen a területen.

Kezdje karrierjét a profi szerencsejáték területén!

Az egyik legjövedelmezőbb út, amelyet követni tud, hogy profi szerencsejátékossá válik. Néhány kaszinó játék nagyon jövedelmező lehet, ha tudja, hogyan kell jól játszani. A tréning megkezdéséhez első lépésként  látogasson el az online casino oldalára.

Szakértőnk, Boross Örs szerint, némi kitartásra lesz szüksége, ha szerencsejátékosi karrierre tör. Először is meg kell értenie a játékok működését, aztán elkezdheti ezt a tudást a saját javára használni. A szakértő hozzáteszi, hogy a legtöbb ember nem tudja, hogyan kezdjen bele a szerencsejátékba, mert figyelmen kívül hagyja a játékok mögött meghúzódó matematikai összefüggéseket

A kezdőknek javasolt, hogy kerüljék a nyerőgépeket és a többi olyan játékot, amelyek kizárólag a szerencsén múlnak. Lehetetlen megjósolni, hogy mikor fog nyerni valaki ezeken. Olyan játékot érdemes választani, amelyen rögzített valószínűséggel lehet nyerni, ilyen például a Blackjack.

Olvassa el az összes online oktatóanyagot, amelyből rengeteget találhat és gyakoroljon sokat. Idővel meg fogja érteni, hogyan kell legyőzni a játékot. Ekkor kezdheti el felkeresni a kaszinókat, hogy ott is szerencsét próbáljon.

Ez kétség kívül kockázatos módja a pénzkeresésnek, hiszen nem fog tudni megélni belőle, ha nem nyer, azonban nem kell bevonnia senki mást abba, hogy ezen az úton halad.

Keresse meg a jövedelmét, mint profi e-sportoló

Ha nem szerencsejátékos, akkor e-sportolóként is kereshet pénzt. A kifizetések nagyon jók tudnak lenni, évente akár 60 000 dollár, mindezt videójátékokon való játékkal.

Ebben a szegmensben a verseny azonban nagyon szoros. Nem csak a ház ellen kell játszani, hanem más emberek ellen is, akik ugyanúgy imádnak játszani, mint Ön.

Folyamatosan edzeni kell, ha azt szeretné, hogy elég jó helyezést érjen el a rangsorolásban. Ne gondolja senki, hogy pár órás edzéssel sikereket lehet elérni. A legkomolyabb sportolók naponta legalább 6-8 órát eddzenek. Igen, szórakoznak, de közben azért keményen dolgoznak.

Az e-sportban a játékkarrier titka az, hogy egyetlen játékot válasszon, és mindent tudjon róla. Ismernie kell az összes népszerű taktikát, meg kell ismernie a karaktereket, a mechanikát, alapvetően mindent. Ez a tudás fogja megkülönböztetni Önt az alkalmi játékosoktól.

Ezenkívül szuper-gyors reflexekkel kell tudnia reagálni. Még a tudás enciklopédiája a fejében sem lesz elegendő, ha nem tud gyorsan lőni, vagy gyorsan a küzdőtér más részére összpontosítani.

Miután belépett egy csapatba vagy talál szponzort, a játékpályafutása végre valósággá válhat. Ne várja el, hogy egyik napról a másikra meggazdagodik, de kényelmesen élhet, ha sikerül következetesen játszani.

Váljon Streamerré!

Hogyan válhatna profi játékossá, ha nem hiszi el, hogy sikerül sztárjátékossá válnia? Bármikor lehet Önből streamer – közvetítse saját játékait online. Ez nem jelenti, hogy a streamereknek ne lenne szükségük tehetségre. Csak nem kell tudniuk olyan jól játszani, mint az élsportolóknak vagy a profi játékosoknak.

Ebben az esetben két dologra lesz szüksége: karizma és a különféle játékok széleskörű ismerete. Ez egy olyan hivatás, amelynél inkább a szórakoztatáson van a hangsúly, semmint a versenyzésen. Akár egyjátékos játékokat is játszhat, ha a közönsége odavan Önért.

Egy a lényeg, ki kell emelkednie a többiek közül. Ma már több mint 7,4 millió Streamer dolgozik világszerte, tehát fel kell készülni, hogy csak egy lesz a sok közül, amikor belefog. A legfőbb tipp az, hogy találja meg a piaci rést, hogy a lehető leggyorsabban elkezdhessen hírnevet szerezni.

A karizmát nem épp a legkönnyebb fejleszteni, így ha félénk természetű, de a játékokkal kapcsolatos ismeretei már stabilak, akkor az lehet a titok nyitja, hogy ezekre a tapasztalatokra támaszkodjon, amikor kiválaszt egy rést, és megtalálja a közönségét.

Sokféle módon lehet tehát az online játékok világában karriert találni. Keresse meg az ön számára legmegfelelőbbet, és dolgozzon keményen álma megvalósításán! Ha igazán jó lesz a választott pályán, híressé válhat és nagyszerű életet élhet, egy olyan munkával, amit imád csinálni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here