Járványügyi korlátozásokkal nyit a művház és a színház

0
559

Járványügyi korlátozásokkal nyitnak újra szeptemberben a kulturális intézmények. Az alábbiakban a Jókai Mór Művelődési Ház és a Budaörsi Latinovits Színház tájékoztatóját olvashatják.

 

Kedves Látogatónk!

Hamarosan nyitunk!

A lehető legnagyobb biztonságban szeretnénk megtartani programjainkat, ehhez a Ti együttműködésetekre is szükségünk van! A honlapunkon részletesen pontokba szedtük, hogy az intézmény milyen feltételekkel látogatható a következő időszakban. Kérjük olvassátok el és segítsetek abban, hogy ez minél több emberhez eljusson!

Az intézkedések miatt előfordulhat, hogy több időt vesz igénybe a bejutás 1-1 programunkra, ezért kérjük legyetek türelmesek!

A részletekről ITT olvashat!

 

Kedves nézőink!

A járványügyi helyzetre való tekintettel színházunk a 2020/21-es évadban, mindannyiunk biztonsága érdekében, az ország más színházaival összhangban, az egészségügyi hatóságok és a fenntartó Budaörs Város Önkormányzata ajánlásait figyelembe véve az alábbi közönségforgalmi változásokat vezeti be.

Színházunkban a kontaktusmentes ügyintézésre törekszünk és természetesen kizárólag tünetmentes munkatársaink tartózkodnak az épületben. A törvényi rendelkezéseknek megfelelően a közönségforgalmi területeken az előadások kezdete előtti órától kezdődően kétóránként fertőtlenítő takarítást végzünk. Az önökkel közvetlenül találkozó munkatársaink maszkot és kesztyűt viselnek.

Arra kérjük nézőinket, hogy előadás előtt érkezzenek a megszokottnál 20-25 perccel korábban és színházunkat a főbejáraton keresztül közelítsék meg – az utcán való várakozás irányát jelölésekkel segítjük.

A bejáratnál munkatársaink megmérik minden nézőnk hőmérsékletét, a 37.5 fok feletti érték észlelésekor – egy ellenőrző mérést követően – az érkezőt megkérjük, hogy egy külön egyeztetett másik időpontban nézze meg a választott előadást. 37.5 fok alatti érték mérését követően egy regisztrációs listában rögzítjük az önök személyi adatait (név, lakcím/tartózkodási cím, telefonszám), a regisztrációs íveket egy esetleges kontaktkutatás céljából 21 napig tároljuk, semmilyen más célra nem használjuk fel, a 21 nap elteltével megsemmisítjük.

Nem csak a jegyek átvétele, hanem ellenőrzése is a bejáratnál történik, majd ezután kérjük, lehetőség szerint a színház kertjében várakozzanak.

Az épület előcsarnokában, folyosóin és mellékhelyiségeiben a szájat és orrot egyaránt takaró maszk viselése kötelező, a nézőtéren ajánlott. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket is.

A ruhatár használata ingyenes és nem kötelező, táskájukat és kabátjukat behozhatják a nézőtérre is.

Bízunk benne, hogy a kényelmetlenségeket előadásaink feledtetni tudják.

Mi már nagyon várjuk önöket!

A Budaörsi Latinovits Színház társulata és munkatársai

A tervezett előadások: ITT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here