Házhoz menő lomtalanítás a kertvárosi részben

0
266

A lomtalanítás minden lakossági ügyfelünk számára évente egy alkalommal igénybe vehető szolgáltatás. A lomhulladék elszállíttatására előzetes időpont egyeztetést követően – kivéve a lakótelepi övezetben! –  van lehetőség.

Lomtalanítási igényüket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, valamint online időpontfoglaló rendszerünkben is jelezhetik. A lomtalanítás minden ügyfél számára évente egy alkalommal, háztartásonként maximálisan 2 m³ mennyiségig ingyenesen vehető igénybe. A lomhulladék elszállítása az előzetes időpont egyeztetésnek megfelelően történik.

Házhoz menő lomtalanítás családi és nem lakótelepi társasházaknál

A családi, valamint a kisebb (nem a város lakótelepi övezetében található) társasházak esetében a tulajdonos/bérlő, vagy a társasház közös képviselője jelezheti Társaságunknak a felmerülő lomtalanítási igényt. A jelzést követően társaságunk egy előre egyeztetett időpontban végzi el a begyűjtést az összes lakó esetében.

A lomtalanítás időpontjában Önnek vagy hozzátartozójának otthon kell tartózkodnia, és a szolgáltatás elvégzését aláírásával kell igazolnia!

A lomtalanítási hulladékot a lakóingatlanon belül, a kapu mellett úgy kell elhelyezni, hogy azt a lomtalanítást végző munkatársaink gépjárművel könnyen megközelíthessék és az ne akadályozza a gyalogos- vagy a gépjárműforgalmat.

Amennyiben a visszaigazolt időpontban mégsem helyezne ki lomot, társaságunknak nem áll módjában másik időpontot biztosítani!

Forrás: BKM Nonprofit Zrt. FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here