Foci: Budaörs a negyedik helyen zárt

0
1138

A negyedik helyen zárt az idei bajnokságban Budaörs felnőtt férfi futball csapata az NB II-ben. Az MTK és Várda jutott fel az NB I-be, és Békéscsaba előzte még meg a mieinket. (A tabella itt található.) A csoportból Sopron, Szeged és Szolnok esett is, ők folytatják majd a harmadosztályban. Budaörs az utolsó fordulóban ezen a hétvégén a Budafoki MTE ellen 4:2-re nyert.

Az eredmény azért is tiszteletre méltó, mert az Árok utcai sporttelep átépítésének a többszörös csúszása miatt a a budaörsiek saját pálya hiányában készültek és játszották a „hazai” mérkőzéseket már a második teljes szezonban.

A találkozó után a klub vezetése azt nyilatkozta, hogy mozgalmasan telt az elmúlt időszak. „Rendkívüli fontosságú volt számunkra, hogy a csapat magját együtt tudjuk tartani. A mai nap folyamán (június 2-án – a szerk.) klubunk több kulcsjátékosa is szerződést hosszabbított. Így a 2018-19-es szezont is a budaörsi zöld-fehérben kezdik meg: Kemenes Szabolcs, Kékesi Alexander, Tányéros Ádám, Gyurácz András, Fényes Szabolcs, Csobánki Ádám, Menyhárt Attila, Lengyel Béla, Czvitkovics Péter, Medgyes Sinan, Ódé Norbert, Marques-Airosa Patrik. Továbbá élő szerződéssel rendelkeznek: Sajbán Máté, Sajbán Miklós, Horváth Emil, Fodor Dániel, Deli Márió, Pethő Bence, így ők is biztosan ott lesznek a jövő évi keretben.

Az utolsó mérkőzésről a tudósítás percről perce ITT.