Ezek a legmenőbb mintás pólók 2021-ben

0
1060
A póló a legkényelmesebb és legnépszerűbb férfi ruhadarabok közé tartozik, ezen a tényen senki és semmi nem tud változtatni. Egy egyszínű megoldás bármilyen alkalomara jó lehet, egy mintás darab azonban sokkal izgalmasabb, több lehetőséget tartogat. Szubjektív listánkon megnéztük, melyek a 2021-es év legmenőbb mintás pólói.
Üzenhetsz is a pólóval

A mintás daraboknál népszerű megoldás, hogy egy jól olvasható üzenet szerepel rajtuk. Ez tényleg lehet bármi, nincs megkötés, az utcai divatba minden beilleszthető. Lehet ez az üzenet az aktuális napi hangulatod, a kedvenc városod, a hitvallásod, a kedvenc idézeted – amit csak kigondolsz, és persze megtalálsz az elérhető opciók között. Szerencsére hatalmas a választék az interneten, a Bolf webáruházában például több száz minőségi póló között lehet kiválasztani a leginkább megfelelő darabot. Mivel nemzetközi világban élünk, a pólóra nyomtatott üzenet a legtöbb esetben angol nyelven szerepel, de ez sem jelent gondot – tuti, hogy mindenki érti majd, mit szeretnél közvetíteni a felsődre írt betűkkel, szavakkal.

Lehetsz extrém – nagyon extrém

Ha szeretnél kitűnni a szürke hétköznapokból, azt a pólódon viselt élénk, színes mintával maximálisan megteheted. Ez a minta lehet bármi, a lényeg, hogy vonzza a tekinteteket, hökkentsen meg, legyen extrém. Ha arra van igényed, nagyon extrém. Ilyen például az a mintás póló, amelyen halálfej vagy koponya díszeleg, de olyannal is találkozhatsz, ahol egy kéz éppen beint az egész világnak. Kicsit polgárpukkasztó egy ilyen darab, munkahelyre, elegáns eseményre nem feltétlenül ajánlott, ám buliba, az utcára hibátlan választás. Előfordul, hogy az embernek nincs kedve máshoz, amit szeretne az öltözködésével is kifejezni – ezt egy mintás pólóval eredményesen meg lehet valósítani.

Főszerepben a sport

A férfiaknál nem ritka, hogy szeretik a sporthoz kötődő viszonyukat az öltözködésükkel is kifejezni, erre a pólók szintén tökéletesen alkalmasak. Egy mintás megoldás megjelenítheti a kedvenc sportcsapatot, a kedvenc játékost, de lehet, hogy csak azt a sportágat, amiért rajong a póló viselője. Ennél fogva szerepelhet azon futballhoz, motorsporthoz, kosárlabdához köthető minta, felirat, de a küzdősportokra utaló jelzés, üzenet is. Utóbbi manapság különösen népszerű a pólódivatban. A sport szerencsére nemcsak egészséges, hanem menő is, azaz a sportos mintájú pólók 2021-ben is ott maradnak a népszerűségi listák élén.

Amikor a minta csak egy minta

Megmutattuk már, milyen az, amikor a pólón szereplő szöveggel, illetve képpel üzenetet akarunk közvetíteni a világ felé, ám előfordulhat, hogy egy minta csakis annyi, amennyi, azaz nem több egy mintánál. Természetesen a nonfiguratív megoldásokra gondolunk, amelyeknek csak annyi a dolga, hogy jól nézzenek ki, illeszkedjenek a viselőjük személyiségéhez, stílusához. Ezeket nem kell túlgondolni, mögöttes jelentést keresni, elég annyi, hogy ha megtetszik, vedd fel bátran, ne félj tőle. A nonfiguratív minták a pólókon mutatnak a legjobban, ha kipróbálnád ezeket magadon, bátran tedd meg, nincs mit veszítened.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here