Élő Adventi Naptár Kamaraerdőben

0
551
 
Élő Adventi Naptárt szervez a Kamaraerdei Közösségi ház. Mint Kovácsné Lupás Adrienn a közösségi oldalán írja:  „Ha igazán szívmelengető dolgot szeretnél látni idén karácsonykor, mindenképpen csatlakozz az adventi naptár programunkhoz, vagy sétálj egyet minden este Kamaraerdőn és találd meg az ADVENTI FÉNYT!”
 
A KAMARAERDEI élő adventi kalendárium, egy új kezdeményezés, melynek célja, hogy a jelentkező kamaraerdei lakosok feldíszítsék saját ablakaikat, házukat vagy kertjüket, s jól láthatóan elhelyezzék azon, az adott nap számát is, melyet a Kamaraerdei Közösségi Ház biztosít számukra. Így a 24 nap alatt minden szám megjelenik Kamaraerdő különböző pontjain.
A díszítéshez bárki csatlakozhat, legyen az magánszemély, intézmény vagy egy üzlet kirakattal, hisz a cél, hogy minél több szép ablak legyen, ami „kinyitásra” vár.
Miután ünnepi fénybe borul egy-egy ház vagy kirakat december 1-től indulhat a FÉNYKERESÉS!!!!!
Bárki útra kelhet, egy kalandos út során, hogy felfedezze, „kinyissa” az aktuális ablakokat.
Szenteste pedig az addigi összes szám az ablakokon egyszerre fog világítani.
Mivel senki nem tudja – a szervezőkön kívül persze -, hogy mikor melyik ház ablakában tűnik fel a következő szám, ezért a gyerekek is izgatottan sétálgathatnak majd szüleikkel esténként, hogy felfedezzék: ki és hogyan oldotta meg a sorban következő adventi kalendáriumi napot.
 
Ha sikerült megtalálni az adott napok ablakait, akkor küldjetek egy fotót vagy házszámot.
Segítséget adunk az adott utca megtalálásához, feladványok formájában. hogy ne kelljen egész Kamaraerdőt körbejárni, minden nap. Ezt a segítséget minden nap a Kamaraerdei Közösségi Ház Facebook oldalára fogjuk kiírni.
A beküldők közül 3 karácsonyi ajándékcsomagokat sorsolunk ki.
A leggyorsabb párok, családok, gyerekek, akik “kinyitják”, megtalálják, a soron következő ablakot, egy kis ajándékban részesülnek.
 
Jelentkezni és információt kérni:
kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com e-mail vagy a +36/30-487-7885-es telefonszámon lehet.
Talált ablakról a fotót vagy a házszámot az alábbi elérhetőségre lehet küldeni:
kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com
 
A játék 2020. december 1től – december 23-ig tart.
Csatlakozz Te is adventi kalandunkhoz!”
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here