Ebcsont és nyúlcipő – májusi mesebemutató a Városi Ifjúsági Klubban

0
777

A Városi Ifjúsági Klubban 2017. május 12-én 10 órakor lesz Kolozsi Angéla: Ebcsont és nyúlcipő című mesejátékjának bemutatója. A darab, amelynek megtekintését négy éves kortól ajánlják, a Budaörsi Latinovits Színház és a Ciróka Bábszínház közös produkciója.

A szobában egy kényes nyuszi és egy stréber vizsla. Ismeretségük véletlenül indul, és bár kíváncsiak egymásra, képtelenségnek látszik, hogy bármiben is egyetértsenek. A nyúlketrec hamarosan kinyílik és miközben szóba elegyednek egymással, a szoba lassan csatatérré változik.

Lehet-e közöttük összhang mégis, a különbözőségeik ellenére? Túléli-e ezt a napot a szobanövény, marad-e valami az étkezőasztalon felejtett túrógombócból? És milyen látvány fogadja vajon a mese végén hazaérkező gazdikat?

Kolozsi Angéla mulatságos és elgondolkodtató története gyerekek és felnőttek számára egyaránt ismerős helyzetet helyez a színpadra: óvodában, iskolában, családban vagy munkahelyen is mindennapos az elfogadás, a néha lehetetlennek tűnő összhang vágya.

Rendező: Kuthy Ágnes

Látvány: Mátravölgyi Ákos

Zene: Czapp Ferenc

Dramaturg: Dobák Lívia

Rendezőasszisztens: Mészáros Csilla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here