COVID érintetteket is számolnak az iskolákban

0
2708

A koronavírus járvány fokozott terjedése miatt az őszi szünet után az új rendelkezést vezettek be, így az iskolákban 2020. november 2-tól az orrot és szájat eltakaró maszk viselése az osztályteremben is kötelező lett. Ezzel együtt a budaörsi iskolák egy része honlapján megjelentek a statisztikai adatok is, tanulók és tanárok, alkalmazottak COVID érintettségével kapcsolatosan.

A Herman Ottó Általános Iskola a mai dátummal tételesen felsorolja a koronavírussal kapcsolatos adatokat, melyek az iskola tanulóit és alkalmazottait érinti.

Igazolt COVID pozitív dolgozó: 3 fő

Tesztre váró dolgozó: 1 fő

Karanténban a dolgozók közül: 4 fő

Igazolt COVID pozitív tanuló: 3 fő

Hatósági karanténban a tanulók közül: nincs ilyen osztály

 

A Kesjár Csaba Általános Iskola honlapján november 2-i dátummal megjelent híre szerint a tanulók sorában pozitív teszteredményű diák még nincs, a tanárok közül 2 igazolt COVID fertőzött, akik azonban – az őszi szünet miatt – tíz napja nem találkoztak diákkal. Tesztre várakozó, vagy tüneteket mutató diák, szülő és kolléga összesen 27 van, de ők sem érintkeztek az iskolaközösséggel a szünet.

 

A Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Iskola honlapján a legfrissebb, november 2-i adatok szerint a lakótelepi intézmény tanulói közt nincs fertőzött, igazoltan COVID pozitív teszteredménnyel 2 alkalmazott rendelkezik. Az Árpád utcai tagintézmény diákjai között 1 igazolt COVID pozitív tanuló van. Hatósági karantén miatt bezárt osztály nincs.

 

Az 1. Számú Általános Iskola és a Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és a két középiskola internetes felületén nem közölt adatokat COVID fertőzéssel kapcsolatban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here