Bűvészshow lesz a művelődési házban

0
508

2019. január 11-én, pénteken, este 19.30 órai kezdettel nagyszabású bűvészshow lesz a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házban. Lenyűgöző színpadi mutatványok, illúziók, gondolatolvasás, humor és kézügyesség!

A Szemfényvesztők több nemzetközi turné, teltházas színházi előadások, az A38 és a Fővárosi Nagycirkusz közönsége után Önnek is bebizonyítják: a lehetetlen mégis lehetséges. Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István – a show főszereplői mind a szemfényvesztés előadőművészetének egy-egy önálló ágát jelenítik meg a színpadon, ugyanakkor egy elképesztő közös produkcióval is elvarázsolják a publikumot.

Élje át élete egyik legkülönlegesebb estéjét január 11-én 19:30-tól a Jókai Mór Művelődési Központban. Jegyek elérhetőek elővételben online a jegy.hu és a jmmk.hu oldalon és személyesen a Művelődési Központban, illetve a budai Figaro Bűvészboltban (Bartók Béla út 31., a Móricz Zsigmond körtérhez közel).

Online jegyvásárlás: https://jmmk.jegy.hu/program/szemfenyveszto-buveszshow-99148/497155

Jegyár: december 24-ig 1990 forint, majd 2990 forint.

A fellépőkről:

KASZÁNYI ROLAND: a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája – a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és hosszú ideig a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

KISS LÁSZLÓ: a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Görögországban, korábban pedig Cipruson turnézott.

SZABÓ ISTVÁN: a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának – a Figaro Bűvészboltnak – vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.