A Budaörsi NŐ 2018. – meghívó

0
729

A Budaörsi NŐ fotókiállítást idén rendezik meg negyedik alkalommal a budaörsi városháza aulájában. Minden évben 10 olyan embert mutat be a kiállítás, akinek az élete, munkássága példaértékű.

2018. március 8-án 18 órakor kezdődik a városházán a kiállítás. A köszöntőket ünnepi műsor majd a 10 idei kiválasztott Budaörsi NŐ bemutatása és a díjak átadása követi.

A szervezők minden évben különleges meglepetésekkel készülnek, ez idén sem lesz másként. Egyedi kézzel készített tükröket árvereznek majd el, amit a korábbi évek Budaörsi Női készítettek. A tükrök a kiállított képek mellett láthatók majd és és a Budaörsi NŐ közösségi oldalán lehet majd rájuk licitálni 2018. március 30-ig, vagy e-mailben [email protected] címen. A tükrök kikiáltási ára 10 000 Ft. A befolyt összeget idén is, mint a korábbiakban, egy budaörsi egyesületnek ajánlották fel.

Hogy kik lesznek idén a Budaörsi Nők és hogy ki kapja a befolyt összeget, március 8-án derül  majd ki a városházán. A belépés ingyenes, a jókedv garantált.

Májer MSÉtől a kiállítás fő szervezőjétől megtudtuk, hogy másnap, tehát 2018. március 9-én 19 órától a budaörsi PostART-on egy táncos, zenés estre kerül sor, ahol az idei Budaörsi Nők lesznek a díszvendégek. Az eseményre a PostART-on lehet jegyet venni, korlátozott számban. A jelenlévőket Gerendás Péter köszönti majd, a jó hangulatról pedig a Party Maffia zenekar gondoskodik éjfélig.

Fantasztikus emberek között élünk, ismerjük meg őket egy kicsit jobban.”