Vidám és tartalmas volt a “Kincskereső” bál

0
1789

A budaörsi Kincskereső Óvoda negyedik éve rendezi meg az így már hagyománynak számító alapítványi bálját. Az idén február 9-én volt.

A cél, hogy miközben a szülők és az óvodában dolgozók egy kellemes estét töltenek el együtt, a támogatásból származó bevételt az óvodába járó gyerekekre fordítják, ez évben kutyás terápiára.

Az est fénypontja most is az óvodai dolgozók színvonalas és szórakoztató előadása volt, amire rengeteget készültek. Egészen 1965-be repültünk velük vissza időben, hogy meg tudjuk, milyen volt akkor az óvodai élet. Ezen kívül elsőként két fotóst Balatoni Józsefet és Millók Tamást ismerhettük meg, akiknek díjnyertes fotói még hetekig díszítik az óvoda folyosóit. Majd Molnár Szabolcs mentalista előadásán hallhattunk meghökkentő dolgokat. Az elmaradhatatlan tombola sorsoláson pedig számos értékes nyeremény talált gazdára, a fődíj egy két személyes wellness hétvége volt. Ezúton is köszönjük a cégeknek/támogatóknak a rengeteg felajánlást. A programok között és alatt pedig gazdag büfévacsora várta a vendégeket.

Találkozzunk jövőre is!

Írta: Toldi Gabriella