Betondaráló bérlés? Lépjen időben!

0
360

Legyen szó építkezésről vagy épületbontásról, fontos alaposan megtervezni a munkafolyamatokat. Hamarosan itt a tavasz és ha nem lép időben, nem alakítja ki a pontos tervet, könnyen lecsúszhat a jó ajánlatokról.

Mikor éri meg a betondaráló bérlés?

Leginkább nagy beruházásoknál éri meg a betondaráló bérlés, amikor a munkálatok során tetemes mennyiségű betonnal számolhatunk. Ha idejében gondolunk erre és mobil betondaráló bérlés mellett döntünk, akkor ennek a betonnak a nagy részét újra felhasználhatjuk. Egy építkezésen jól jöhet a darált beton, akár az alapozásnál, a lábazat öntésnél, vagy a válaszfalak felhúzása során. Jól jöhet még a betondarálék a járda kialakításánál, vagy a garázs építésnél is.

Mi történik a betonnal?

A mobil betondaráló gépbe folyamatosan beletesszük a munkálatok során keletkezett felesleges betont, majd az átdolgozott zúzalékot elszállítjuk bevizsgáltatni. A vizsgálat során ellenőrzik, hogy a betondarálék nem szennyezett-e és hogy megfelel-e a törvényi követelményeknek. Ha a zúzalék megfelelő, akkor engedélyeztetni kell, és ha az engedély is megvan, akkor az anyag visszaszállításra kerül a helyszínre, ahol újra fel lehet használni.

Mivel a betondarálás és a bevizsgálás bizonyos anyagi vonzattal jár, illetve sok időt, energiát vesz igénybe, érdemes olyan projektek esetén igénybe venni a szolgáltatást, ahol nagy mennyiségű beton keletkezik, és naponta legalább 350-600 tonna betont zúznak össze. Egy családi ház esetében például nem éri meg, viszont nagyobb beruházásoknál érdemes a mobil betondaráló bérlés mellett dönteni.

Betondaráló az InterBridge-Trade Kft-től

Mivel célunk ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálni, szolgáltatásunkat az egész ország területén elérhetővé tettük. Bár a főváros és annak vonzáskörzetében veszik igénybe legtöbbször a betondarálás szolgáltatását, vidéki helyszíneken is dolgozunk, hiszen minden szükséges eszköz és felszerelés rendelkezésünkre áll.

Önnek is szükséges lehet a betondarálás? Érdekli, hogy milyen áron dolgozunk és hogy mennyire éri meg Önnek az újrahasznosítás? Nem kell mást tennie, mint felkeresni minket elérhetőségeink egyikén, és kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére.

Egész évben ügyfeleink rendelkezésére állunk, szakértő csapatunk pedig biztosítja a profi munkát. Kérjen tőlünk árajánlatot ma, és foglaljon időpontot, hogy nehogy lemaradjon!

Elérhetőségeink:

Web: https://torogep.hu/

Telefon: + 36 20 969 3980

E-mail: sz.zoltan@interbridge-trade.hu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here