Benőtt körömmel küzdesz? Ez a megoldás!

0
358
A benőtt köröm egy rendkívül fájdalmas és fertőzésveszélyes elváltozás. Mégis sokan nehezen veszik rá magukat, hogy elmenjenek vele egy gyógypedikűröshöz. Ez pedig nem is csoda, hiszen az általánosan ismert benőtt köröm kezelése egyáltalán nem volt korábban fájdalommentes.
Keress fel egy valóban profi gyógypedikűröst

A vérprofi lábápolók folyamatosan képzik magukat, ezért olyat keress, akinek szerepel a szolgáltatásai között az Unibrace körömszabályozás vagy az Arkada. Ezek a módszerek fájdalommentes és kíméletesen állítják helyre a benőtt körmöt. Ezen kívül olyan professzionális ápolószerekkel támogatják az egész kezelés menetét, hogy egyáltalán nem fogsz benne csalódni. Ez a két típusú körömszabályozás az egyik legmodernebb eljárás, ráadásul tartós eredményt ad. Ha valóban félsz a pedikűröstől, akkor itt az idő elengedni, mert az Unibrace és az Arkada eljárás egyáltalán nem lesz számodra semmilyen módon kellemetlen, a végeredmény pedig már pár héten belül látszódik, sőt, érződik!

Hordj megfelelő cipőket a kezelés után

Valószínű, hogy a profi lábápolód is fogja ajánlani majd, hogy lehetőleg olyan cipőket vásárolj, ami nem nyomja össze a lábujjaidat. A torzult körmök gyakran ugyanis nem csak a genetika, hanem az ortopédiailag rossz fazonú cipők miatt válik fájdalmas ponttá. A nagyon magas sarkú és hegyes orrú cipők például az egyik legjobb lábujjnyomorítók, akárcsak a túl szűk cipők. Nézz olyan lábbeliket, amelyben kényelmesen elférnek a lábujjaid, és nem terhelődik szinte a teljes súlypontod rájuk.

Figyelj oda a lábaidra

Ahhoz, hogy a lábkörmök ne torzuljanak el, szükség van az otthoni lábápolásra is. A rendszeres hidratálás segít abban, hogy a bőrkeményedés miatt ne alakulhasson ki a helytelen járás. A helytelen járás ugyanis szintén melegágya a deformált körmöknek. Nem csak a rendszeres lábápolás fontos viszont, hanem a megfelelő vitaminpótlás. A körmünk attól is csúnyán eltorzulhat, ha vitaminhiányban szenvedünk. Étkezz tehát egészségesen, és ha szükséges, szedj például valamilyen minőségi szépségvitamint.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here