Az első női díjugrató, aki a Világjátékokon lett világbajnok

0
1144
FEI World Equestrian Gamesª Tryon USA Individual Jumping Competition Simone Blum of Germany on DSP Alice Photo FEI/Martin Dokoupil

Képzeljék, van budaörsi vonatkozása annak a szenzációs hírnek, hogy Simone Blum beírta magát a történelembe! A németek fiatal tehetsége, aki a Lovas Világjátékokon elsőként nyert női lovasként díjugrató világbajnoki címet ugyanis a budaörsi Terrapark tulajdonosának, Jürgen Blumnak a lánya, aki 2016-ban azt nyilatkozta a Budaörsi Naplónak (a cikk ITT érhető el), hogy „A Terrapark az életművem”.

FEI World Equestrian Gamesª Tryon USA Individual Jumping Competition Simone Blum of Germany on DSP Alice
Photo FEI/Martin Dokoupil

Visszatérve a lányára: Simone verőhiba nélkül teljesített a rendkívül izgalmas díjugrató döntőben Tryonban, két fantasztikus pályát lovagolt végig kivételes kancájával, DSP Alice-szel, és esélyt sem hagyott riválisainak, így a ló és lovasa tetemes fölénnyel utasították maguk mögé a közel 130 fős mezőnyt. A 29 éves hölgy idén már megnyerte a Német Bajnokságot is, ezzel érdemelte ki a részvételi lehetőséget a tryoni világbajnokságon, viszont ilyen eredményre senki sem számított, mert ez volt ez első nagy nemzetközi bajnoksága. (Forrás:ITT)

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here