Április végére befejeződik a tavaszi nagytakarítás Budaörs útjain

0
996

A BTG számára a tavasz első, nagy erőket megmozgató munkálata a funkcióját vesztett szóróanyag eltávolítása Budaörs közúthálózatáról, amelyet márciusban kezdtek el.

 

A kampányt idén tehát március 12. napján, hétfőn kezdték el a Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai.

Az elmúlt hónap időjárása nem kedvezett a munkának, így jelenlegi számításaik szerint, a hétvégi műszakok segítségével – optimális időjárási viszonyok mellett –  április végére városunk teljes területe megszabadulhat a kiszórt zeolittól és homoktól.

A térképen a már megtisztított szektorokat, illetve az elkövetkező napokban, hetekben tervezett területeket és a hozzájuk rendelt takarítási időszakokat jelölték. A megvalósulásról és az esetleges korrekciókról heti rendszerességgel értesítik a lakosságot a társaság honlapján.

Felhívják a lakosok figyelmét, hogy abban az esetben, ha az időjárás újra kedvezőtlenre fordul, a takarítás határideje eltolódhat!

Az érintett területen lakókat pedig arra kérik, hogy – amennyiben meg tudják oldani – ne parkoljanak az út szélén, ezzel is segítsék munkájukat!

 

Forrás: közlemény (btg.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here