„AKI AD, AZ NYER” – a BNI-ban, Budaörsön is

0
421

Hogyan lehet azonosulni ezzel a mottóval egy olyan országban, ahol sokszor olyan vállalkozói attitűddel nézünk szembe, hogy a cégek nehezen nyitnak egymás felé, és inkább kockázatosnak, mint gyümölcsözőnek látják az együttműködést?

BNI-on belül ez az alapfilozófia működik, „Aki ad, az Nyer” – ennek köszönhetően sikerült elindítani egy szemléletváltást a hazai üzleti életben. Jó érzés adni és jó érzés látni, amikor egy vállalkozótárs azon munkálkodik, hogy Neked segítsen. A filozófia elsajátításának és az egyre dinamikusabb fejlődésnek köszönhetően idén már a hetedik születésnapját ünnepelte a BNI 14301- North Budaörs Success Group csoport.
Hét év sok idő egy vállalkozás életében, nem könnyű  folyamatosan fejlődni, növekedni és alkalmazkodni az újonnan kialakult helyzetekhez. Egy vállalkozás fejlődése sok összetevőből áll. Folyamatokból, beszállítókból, megrendelésekből. A vállalkozást tanulni kell, erre pedig nem is lehet jobb helyet találni, mint azt, ahol sok vállalkozói tapasztalat összpontosul egy helyen. Ezt úgy kell elképzelni mintha fel szeretnél tolni egy óriási malomkereket a hegyre… egyedül nem fog menni, de itt mindig van valaki, akire számíthatsz elnézve a budaörsi csoport tagjait nem is akárkik a segítőid…
A csoport alapító tagjai, akik már 7 éve azon dolgoznak, hogy az ország legeredményesebb csoportja cím ismét az övék legyen; a teljesség igénye nélkül Pozsonyi Orsolya – Capital Management Zrt. tulajdonosa, Szommer Tímea – Szommer Könyvelőiroda, a tavalyi év „NetworQueen díj győztese” Breczku János – Breona Informatika Kft., Püsök Zoltán – Inkasszó Akadémia alapítója, Tápai Attila – X- védelem Kft., Madarász András – Goodwill Consulting Kft. Minden szerda reggel többek között velük is személyesen lehet találkozni, üzletelni a Lloyed stúdióban Budaörsön.
„Az idén ünnepeltük a hetedik születésnapunkat, és ma Budaörs a régiónk legnagyobb és egyik legeredményesebb csoportja. Eddig több mint 8000 ajánlást adtunk egymásnak, közel ezer vállalkozó fordult meg a találkozóinkon vendégként, és 8 milliárd Ft fölötti üzletet hoztak egymásnak a tagjaink” – tudtuk meg Andricza Zsuzsanna régióigazgatótól.

Az idei évre nem kisebb dolgot tűztek ki célul, minthogy egy olyan régiót alakítsanak ki, ahol 30 percen belül bármilyen cégvezető megtalálja a számára megfelelő BNI közösséget, ahol közös munkával legalább olyan eredményeket tudnak majd elérni, mint a 7 éves 14301 North Budaörs Success Group. Március 30-án várják azon budaörsi vagy Budaörs környéki cégvezetőket, akik szeretnének megismerkedni az, „Aki ad, az nyer” filozófiával és testközelből megtapasztalni, hogyan lehet pozitívan és támogatva segíteni és építeni egymás vállalkozását. Ha valaki nincs benne a BNI-ban, akkor nincs benne igazán a Businessben sem, mert minden sikeres vállalkozásnak szüksége van egy Networking Stratégiára. Az elmúlt harminc év tapasztalatára épülő tudás pedig pont ott van – a BNI ban.

További részletek a BNI Északnyugat Pest régióigazgatójától, Andricza Zsuzsannától: 06 70 324 1990, zsuzsanna.andricza@bni-eszaknyugat.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here