A Budaörsi Egészségügyi Központnál tulajdonosváltás zajlik – frissítve!

0
2439

A Budaörsi Egészségügyi Központnál tulajdonosváltás zajlik – derül ki a Tritonlife csoport honlapján tegnap megjelent közleményből, amit már több országos lap is szemlézett.

A cikk szerint a TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – nagy fővárosi és vidéki járó-, és fekvőbeteg intézményeket üzemeltető integrált magánegészségügyi szolgáltatója – megvásárolta a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.-t. A kft. és az egészségház korábbi ügyvezetője, illetve a központ korábbi többségi tulajdonosa Zsákai Zoltán marad az  ügyvezető – derül még ki az írásból – csak ezentúl a TritonLife csoport részeként folytatja tevékenységét. Szerinte „a tulajdonosváltás óriási lehetőséget hordoz mind a központ további szakmai fejlődése, mint a budaörsiek ellátási színvonalának garantálása ügyében, hiszen egy valóban magas szintű szakmai befektető jelent meg a TritonLife személyében Budaörsön, amely csoport a szakmaiságot és az embert helyezi a középpontba az üzleties megközelítéssel szemben.”

 „Budaörs és környéke az egyik legfejlettebb magyar régió, ahol az igény megkérdőjelezhetetlen a minőségi szolgáltatások iránt. A bizonyítékokon nyugvó orvoslás elveit követő, magas szintű szakmai elveink és protokolljaink, kiválósági központjaink, és szakembergárdánk garantálják a minőséget és biztonságot a budaörsi polgárok számára is. A Budaörsi Egészségügyi Központ csoportunkhoz való csatlakozása nagy lépés, hiszen a társaság hosszú ideje nyújt járóbeteg ellátást az önkormányzat területén, továbbá jelentős egynapos sebészeti tevékenységet is végez, ami harmonikusan illeszkedik a TritonLife csoport jelenlegi tevékenységi körébe, és jól kiegészíti a jelenlegi ellátórendszerünket. Külön kiemelném, hogy az átvilágítás során olyan szakember gárdát találtunk, akik magas színvonalon és jól végzik a munkájukat, továbbra is számítunk rájuk”– ezt már dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke nyilatkozta. Így folytatva: „Ezzel a budaörsiek is sokkal szélesebb szakmai bázishoz férnek majd hozzá, hiszen integrált járó-, és fekvőbetegellátó rendszerünkben szükség szerint kereszt-konzultációk, másodvélemények, Budaörsön egyébként nem mindig elérhető vezető szakemberek, kiválósági központjaink, és kórházaink is elérhetővé válnak a budaörsiek számára, így ezzel a helyiek is sokat nyerhetnek”.

A TritonLife igen felfutó szakaszában van, hiszen a TritonLife Róbert Magánkórház mellett a napokban kezdte működését a TritonLife Magánkórház Debrecen is, a már meglévő két nagy fővárosi járóbeteg klinikájuk, a TritonLife Medical Center Genium (Pest), és a TritonLife Medical Center Hegyalja (Buda) pedig nagyon jó kihasználtsági szinten működik. Ezeket „szervesen egészít ki új tagunk, a Budaörsi Egészségügyi Központ, ahol mind járóbeteg, mind egynapos sebészeti ellátás zajlik”– fogalmazott Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója. Hozzátéve: „Hamarosan újabb jó hírekkel érkezünk, gőzerővel dolgozunk mind fővárosi, mind vidéki hálózatunk további fejlesztésén”.

A Budaörsi Napló természetesen megkereste a Budaörsi Egészségügyi Központ ügyvezetőjét és orvos-igazgatóját is, és amint válaszokat kapunk kérdéseinkre,  visszatérünk a témára.

Fotó: saját archív és tritonlife.hu

FRISSÍTÉS!!!

A Budaörsi Egészségügyi Központ is kiadott ma egy közleményt. Ebben az áll, hogy: „A TritonLife szerepvállalása a pénzügyi stabilitást és a színvonal további emelésének lehetőségét jelenti a budaörsi egészségügy számára. Az intézményben a munka változatlan mederben folyik tovább – ígéri a szakrendelő régi-új vezetője, Zsákai Zoltán.”

Továbbá pontosítottak, hogy a TritonLife-csoport többségi tulajdont szerzett a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.-ben 2020. október 27-én.  „Az üzemeltető cégben történt váltás új távlatokat nyit a budaörsi egészségügy számára – mondta el a régi-új vezető. – A járóbeteg-ellátásra vonatkozó tízéves feladatellátási szerződésünk, amit a budaörsi önkormányzattal kötöttünk, természetesen továbbra is él; feladataink ellátását a megszokott rendben, a bevált szakembergárdával folytatjuk. Sürgősségi és hétvégi gyermekorvosi ügyeletünk is zavartalanul működik, amiképpen egynapos sebészeti részlegünkön is folytatódnak a tervezett műtétek” – erősítette meg Zsákai Zoltán.

Ami a jövőt illeti, dr. Fábián Lajos az új közleményben kiemelte: „az intézmény ellátási területén élő budaörsi és herceghalmi lakosok mostantól szélesebb szakmai bázishoz férnek hozzá, hiszen a csoport kórházaiban és kiválósági központjaiban további szakmák, szakemberek, keresztkonzultációk, másodvélemények válnak elérhetővé számukra. (…) Az akvizíciót megelőző átvilágítás megerősítette: a Budaörsön dolgozó orvosok kiválóan látják el feladatukat. Szakértelmükre és munkájukra ezért az új tulajdonos is számít.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here