A Bonatti budaörsi boltjában négy napig nyitási akciók

0
966

A Bonatti fehérnemű márka magyar forgalmazója tegnap, október 1-én, pontban déli tizenkettőkor nyitotta meg kis ünnepség keretében budaörsi boltját az Auchan Korzón. Már az őszi termékválasztékot, a puha, meleg anyagokat tapinthattuk meg.

Ahogy az egy ünnepélyes megnyitó jelképe, a Bonatti budaörsi boltjában is szalag átvágással kezdődött október 1-jén délben a program, pezsgős fogadtatással, miközben az üzlet tulajdonosa, Dauner Katalin bemutatta a termékeket az érdeklődőknek. Az évről-évre megújuló tavaszi-nyári és őszi-téli kollekciót télen a karácsonyi stílusú darabok, nyáron a strandszezon kellékei egészítik ki. A kínálat a kényeztetésre és a szépségre fekteti a hangsúlyt. Mindig együtt a kettőre, hiszen ezek a fehérneműk csinosak és olyan kényelmesek, „mintha rajtam sem lennének” – idézte Kata a Bonatti jelmondatát.

S mivel októberrel kezdődik a hűvös ősz, a bolt hangulatát jelenleg a meleg köntösök, pizsamák és puha lábbelik határozzák meg, amiket jó megtapintani, és természetesen a szebbnél szebb alsóneműk. Az üzlet könnyen áttekinthető, és mindenki találhat magának kedvére valót. A hétköznapok kényelméért pihe-puha pamut kompozíciókat. Speciális helyzetekre funkcionális alapdarabokat, például varrás nélküli alsót. S ami a fehérneműk csúcsát jelenti, a csipkekölteményeket.

A Bonatti termékeinek közös jellemzője, hogy színeivel vidámságot visz a hétköznapokba, minőségi alapanyagaival kényelmet az életünkbe, csábító szépséget a hálószobánkba.

A kínálatból azonban közvetlenül sem  maradnak ki a férfiak, számukra is van készleten színes alsónemű. A szolid, de vidám darabok láttán rájövünk: milyen kevés elég ahhoz, hogy dobjunk életminőségünkön.

Dauner Katalin ugyan nem Budaörsön, hanem Solymáron él férjével, a budaörsi központú Mapei ügyvezetőjével és gyermekeikkel, ám a Bonatti előtt ő maga is a Mapei-nél dolgozott, mint gazdasági vezető. Ez azért érdekes, mert így a volt munkahelyének és a jelenleginek a címe ugyanaz: Budaörs, Sport utca 2-4., hiszen a Mapei és a budaörsi Auchan azonos telken található.

Kata az első Bonatti boltot Budapesten a 2. kerületben hozta létre, a Széphalom bevásárlóközpontban, majd a másodikat Dunakeszin szintén az Auchanban. Ez a budaörsi így a harmadik, ahol most a nyitás örömére négy napon át különböző akciókkal várják a vásárlókat. Ma például, október 2-án, pénteken, minden vásárló a vásárlás során elköltött 10 000 Ft után kap egy 5000 Ft értékű kupont. A többi nap aktuális ajánlatairól a www.bonatti-fehernemu.hu honlapon lehet tájékozódni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here