A BNI díjmentes tréningjén is tanulható a tudatos kapcsolatépítés

0
993

A statisztikák szerint a cégek 97%-a üzleti ajánlások révén szerzi új ügyfeleinek jelentős részét, ám csak 3%-uknak van erre tudatos stratégiája – mondja lapunknak Gady-Kayser Lilla a BNI Budaörs dél-nyugati részét és a környező településeket magába foglaló régiójának igazgatója. Takács Anikó, az Event Plus Services tulajdonosa, az új, épülő budaörsi csoport tagja szerint pedig a BNI-ban a legfontosabb, hogy hétről hétre a saját szakterületükön megbízható munkát végző partnerek segítik egymást.

„Egy gyermekkori ismerős, egy volt munkaadó, egy régi partner vagy egy most megismert üzletfél – kapcsolatok, amelyekről sosem tudhatjuk, mikor lehet rájuk szükségünk. Az egyre inkább bizalmatlanná váló üzleti környezetben a kapcsolati tőke elengedhetetlen a vállalkozások számára. Itt kerül előtérbe a networking, a tudatos kapcsolatépítés, amelynek alapjai megtanulhatók” – mondja lapunknak Gady-Kayser Lilla a BNI Budaörs dél-nyugati részét és a környező településeket magába foglaló régiójának igazgatója.

A networking még manapság is magyarázatra szorul, pedig az egyik leghatékonyabb üzletfejlesztési eszköz. A hasznos, hosszú távú együttműködések és a megbízható ajánlások stabil fejlődést képesek biztosítani a vállalkozások számára, ezekhez pedig nélkülözhetetlenek az erős bizalmi kapcsolatok. A statisztikák szerint a cégek 97%-a üzleti ajánlások révén szerzi új ügyfeleinek jelentős részét, ám csak 3%-uknak van erre tudatos stratégiája.

Ezt a szűk kört szeretné bővíteni a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete, a Business Network International (BNI®). Magyarországi honlapján egy díjmentesen igénybe vehető online tréninget biztosít vállalkozók számára, amely elismert networking szakértők által összeállított, öt héten át hírlevél formájában érkező oktatóanyagot tartalmaz, továbbá hatékony gyakorlati tippeket kínál kapcsolatépítés és vállalkozásfejlesztés témakörökben. Az online mini-tréningből kiderül, hogyan tűzz ki célokat a kapcsolatépítés terén, kik az ideális ügyfeleid, hogyan szerezz erős stratégiai partnereket, milyen a tökéletes bemutatkozás, és melyek a sikeres kapcsolatépítés szabályai.

„Esemény és konferencia szervezőként az üzleti eredményeink nem érnek véget az aktuális rendezvénnyel., legyen az egy konferencia, csapatépítés vagy karácsonyi évzáró ünnepség. A hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk, a megrendelő partneri, és a beszállítói oldalon is” – ezt már Takács Anikó, az Event Plus Services tulajdonosa osztja meg velünk. Hozzátéve: A BNI üzleti közösségben hétről hétre a saját szakterületükön megbízható munkát végző, pozitív hozzáállású, együttműködő stratégiai partnerek segítik megrendelőink vállalati eseményeinek sikeres megvalósítását, valamint bennünket is támogatnak megrendelőink felé az egy ablakos kiszolgálás biztosításában. Egy egyedi rendezvényötlet pontos, sikeres kivitelezése és megörökítése emlékezetes esemény, amelyet a megrendelői és beszállítói közösség is szívesen ajánl tovább kapcsolatrendszerében.

A networking erejét jól mutatja, hogy idehaza már közel 1000 vállalkozás üzletel a kapcsolatain és a BNI® heti rendszerességgel megszervezett találkozóin keresztül. Ha szeretnél megismerni egy ilyen közösséget, és tudatosan használni a networkinget, igényelj meghívót a következő budaörsi találkozóra a lilla.gady-kayser@bni-capital.hu e-mail címen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here