7. KREATÍV ALKOTÓMŰHELY ÉS BÖRZE 2017. NOVEMBER 18-19.

0
3338

Immár hetedik alkalommal várja látogatóit a budaörsi Alkotóműhely, a megszokott minőségben és a megszokott helyszínen, a Lloyd Stúdió és Rendezvényközpontban, a Bitep Ipari Parkban, November 18-19-én.

A szervezők célja az, hogy a megkezdett hagyományt folytatva olyan regionális kreatív családi napot valósítsanak meg ismét, ahol – elsősorban – a környező települések (Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Páty, Etyek, Budakeszi, valamint Budapest közeli kerületeinek) családjai egész napos színes program lehetőséget kapjanak, kézműves termékekkel, alapanyag vásárlási lehetőséggel és kreatív, tematikus foglalkozásokkal a középpontban.

A helyszín a Budaörsi LLoyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budapesttől mindössze néhány kilométerre, az autópálya közelében található, így a fővárosból és vidékről is nagyon jól megközelíthető – tavaly lapunk is ott volt a rendezvényen. Két csarnokban mindösszesen 1.000 m2 fedett területen alakítanak ki kiállítói és bemutató helyeket. Több száz ingyenes parkolóhely várja a résztvevőket és a látogatókat a rendezvénynek helyet adó épületek közvetlen közelében.

Látogatók számára a belépés díjtalan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here