Kellemes tavaszi program lett ma a Nagyon Nagy Budaörsi Szemétszedés

0
78

Negyedik alkalommal szervezte meg mára a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület a Nagyon Nagy Budaörsi Szemétszedést. Kellemes, közel 20 fokos melegben, napsütésben indultak neki a csapatok szombat reggel a budaörsi hegyoldalaknak. A már szokásosnak nevezhető Frank-hegyi helyszínt a Budaörsi Nő közösség vállalta magára, míg a Zöld Erdőben csapat az Odvashegy utca, Domb utca, Sóvirág utca és a Ló völgy környékén folytatta a szemételhárítást.

Mint mindig, idén is szórakoztató és egyben elkeserítő dolgokra akadtak az önkéntesek a fák, bokrok és sziklák között: megszámlálhatatlan vodkás üveg mellett, új fejhallgató szett az eredeti csomagolásban, mesekönyv, party kártya társasjáték, megkímélt állapotú piknik kosár és gyermek autósülés, olajoshordó tető és serpenyő is került elő. A nap sztárja viszont egyértelműen a talicskás kislány volt.

Mint minden ilyen akciónál, most is nagyon fontos volt az önkormányzat közüzemi cégének, a  BTG-nek a segítsége, akik a szemeteszsákokat biztosították és az akció végén az elszállítást.

Lesz még tavaszi szemétszedés Budaörsön, április 22-én a Föld napján a Budaörs Közösség, azaz az önkormányzat és helyi cégek, civil szervezetek közös szervezésében, a részletekkel jelentkezünk!

(Amint összeszámlálják, hogy mennyi szemét gyűlt össze, frissítjük cikkünket.)

Írta: Farkas Benedek önkormányzati képviselő (BFE)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here