5 ok, hogy megismerkedj a steampod használatával

0
488
Brown shiny hair wave, isolated over white

Ha te is az otthoni hajápolást választod, biztosan nem idegen számodra a hajvasaló használata. A sima hajnak nagy divatja van, de a hajvasaló gyakori használata károsítja a hajszálakat. Ha ezért kerülöd, a steampod használatát imádni fogod.

A topmodellek tükörsima haját sokan irigyeljük, de tévedés azt hinni, hogy ilyen frizurát csak szalonokban tudnak készíteni. A hajvasalás már otthon is elérhető, bár az átlag hajvasalók gyakori használata rendkívül sokat árt a hajnak. Egy új termék, a steampod, azonban ugyanazt tudja, mint a hajvasaló, csak sokkal tartósabban és kíméletesebben.

Ha te is az otthoni hajápolást választod, a steampod jó barátod lesz a sima hajkorona készítésénél.

A steampod alapvetően egy hajvasaló készülék, de nem forró lapokkal simítja ki a makrancos szálakat, hanem gőz segítségével. Egy apró, levehető tartályt kell rajta desztillált vízzel feltölteni, amit a készülék aztán gőzzé alakít. A gőz a két simítólap között áthúzott hajat átjárva tökéletesen kisimítja a hajszálakat anélkül, hogy roncsolná azokat.

Íme az öt legfontosabb ok, amiért imádni fogod a steampod használatát és soha többé nem nézel a hajvasaló felé:

  • Kíméletes

A hajvasaló forró lapokkal dolgozik és közvetlenül melegíti fel a hajszálakat. A steampod esetében azonban a gőz végzi ezt a munkát, ami légnemű víz, ezáltal a steampod megőrzi a haj természetes hidratáltságát.

A steampod gőzzel működik, ami simítás közben megőrzi a haj természetes hidratáltságát.
  • Nem éget

A steampod jóval alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik, mert a gőz hatékonyabban simítja a hajat, így nincs szükség olyan forróságra, ami égeti a hajszálakat.

  • Gyors

A beépített víztartály miatt a steampod eleve szélesebb, így a széles lapok segítségével a hosszú hajat is jóval gyorsabban tudod kiegyenesíteni.

  • Tartós

A gőznek más a hatásmechanizmusa a steampodban, mint a hajvasaló forró lapjainak, és olyan tartós eredményt ad, aminek köszönhetően a haj még nedvesség vagy pára hatására sem göndörödik vissza.

  • Extra fényes haj

A gőz alaposabb munkát végez a steampodban, mint a hajvasaló. Hatására kisimulnak a legkisebb hajlemezkék is, ez pedig a tartósság mellett extra fényt és selymességet is ad a hajnak.

Ennyivel többet tud a steampod, mint egy egyszerű hajvasaló. Cserébe az árát is megkérik, de akár már 10-12 használat után megtérül. Azt követően már ingyen készítesz gyönyörű, tartós és kíméletes frizurát otthon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here