Gyerekfotó pályázat – meghosszabbítva!

0
555

Változnak az idők és értékek, szempontok, de a gyerekeink mosolya örök. Ilyen volt az a kislány, aki mintegy tíz évvel ezelőtti, első gyerekfotó pályázatunkat megnyerte,

 

… és ilyen nagylány ma:

Akkor, 2011-ben a pályázatra érkezett képek sorozatban a havi lapunkban, nyomtatásban is megjelentek:

A nyári forróságban, egy hirtelen elhatározásból idén, 2022-ben újra meghirdettük a pályázatot, amire az interneten az első pár órában több, nagyom érdekes kép érkezett, egyebek között ezek:

De utána elhalt a lelkesedés, talán nem is hirdettük eléggé a lehetőséget. Ezért az eredeti határidőt ezúttal meghosszabbítjuk egy hónappal: 2022. szeptember 26-ig!

Vagyis: várjuk a fentiekhez hasonló vagy teljesen más fotókat gyermekéről, (természetesen szülői beleegyezéssel) unokájáról!

A pályázat módja:

–  csak ide kommentben tegyétek fel és egy mondatot írják hozzá, hogy hol és kiről készült a fotó.

  • küldjék el a szervezőknek e-mailben, egy beleegyező nyilatkozattal, hogy nyilvánosságra hozhatjuk! Ide: budaorsinaplo1991@gmail.com.

A pályázat  menete:

– Szeptember 26-ig a képek feltöltése a Budaörsi Napló közösségi oldalára

– A zsűri kiválasztja a legjobb tíz képet (szempontok: ötletesség, kisugárzás, esztétikai szempontok, összbenyomás). A zsűri tagjai:  M. Nagy Péter fotográfus, újságíró, művelődésszervező, Mészáros Erzsébet festőművész, ifjúsági táborok vezetője és Borhegyi Éva a Budaörsi Napló főmunkatársa.

– Október 1-10-ig internetes szavazás a zsűri által kiválasztott legjobb tíz képre.

– Október 12-én hétfőn díjátadás. (Az első három helyezett egy-egy darab 30, 20 és 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt és tárgyjutalmakat kap. Minden, az első tízbe bejutott pályázó és a képen látható gyermeke pedig egy-egy szabadon választott süteményt a Hollósy cukrászdában!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here